brccgzll Arkadaslar 31 haftigim 1 hafta once basimda donme oldu hala gecmiyor yatip ve kalkarken ozellikle saha cok oluyor birde gun icinde gozlerimde agirlik bulaniklik oluyor ara ara basina gelen varmi kontrolume daha var merak ediyorum
Gulsurmeli brccgzll tansiyonunuz düşüyor olabilir tabiki net bilemeyiz ama anlatımınıza göre böyle birşey olabilir. ☺️
Busra3509 brccgzll bende 27 haftalık hamileyim sürekli baş dönmesi yaşıyorum sanki kafamdan biri vuruyor gibi itiyor gibi
annelinkoo brccgzll şeker düşüyor olabilir mi ? Benim de şekerim düşük hamile kaldığımdan beri başım döner hep 🤦🏼♀️
brccgzll Busra3509 Benimde 30. Haftamda basladi simdiye kadar yasamadigim.icin.korktum genllikle saga sola.dondugumde yatip kalkerken titriyor beynimin ici allah hayirlisiyla.kucagimiza almayi.nasip etsin
Aysenur61 brccgzll benimde aynı şekilde ya 32 de başladı sağa sola donerken aşırı sekılde donuyor Allahtan anlık hemen gecıyor neden oluyor acaba
brccgzll Aysenur61 bende hic anlamadim kan basinci arttigi icinmidir bilmiyorum.ama.gozleri.dede bulaniklik oluyor benim limonlu su iciyorum.biraz iyo gliyor
Aysenur61 brccgzll lımonlu su ıcsem tansıyonum iyiden düşer benım okdr tuzlu yememe rapmen hep düşük tansıyonum canımm. Ama basım donmezdı bu surece kAdar yenı yeni başladı
brccgzll Mihtemelen seker dustugu icin oluyormus arkadaslar.cunku bugun yine dondu hemen olctum.65 cikti sekerim biraz sekerli sey yiiyp yukselince gecti seker dusmesi sanirim