Canfat Arkadaşlar 17 haftalık gebeyim 2.hamileliğim bebeğin hareketlerini hala hissedemedim 2.hamilelikte erken hissedilir derler aslında paniğe sokuyor beni bu durum sizler ne durumdasınız ?
Setude Canfat bende 17 inci haftada minik hareketlerle başladım 20 haftada tamamen oğlumu hissettim ❤️
Momkra Canfat canim panik yapma 20 haftaya kadar hissetmemen normal bende 20 hafatsma giricem daha yeni cok az hisdediyorum 2.gebeligim olmasina ragmen ❣
Bestosko Canfat 16+3te hissettim benimki kız ama durduğu yerde durmuyor ultrasonda ondan sanırım 🙈 doktor 20. Haftadan sonra demişti öncesinde hissetmemek çok normalmiş ikinci gebelik bile olsa 💕
Elfsndkl Ben bebegimin hareketlerini 17. Haftada küçük bir tekmeyle hissetmiştim canım . Biraz tatlı ye soltarafina yat hissedebilirsin . Ama tabi bebeğin hareketli bir çocuk mu onada bağlı 😊
Canfat Elfsndkl onu arada yapıyorum bitter çikolata atıyorum ağzıma uzanıyorum ama yinede bişey yok 😂
Canfat Setude benimde oğlan 😊 ama çok hareketli değil sanırım ilki de oğlan dı o çok hareketliydi maşallah 😍
Canfat Momkra içim rahatladı bunun için hep erken hissedilir diyorlar korkuyorum niye hissetmiyorum diye inşallah yakın zamanda bende hissederim bazende diyorum ki aradan 8 sene geçt unuttum mu bu hisleri 😊