Prenses21 Kontrollerime gttimde bebegin hic yatar vaziyette ultroson resmi yok bnde ekrandada o sekilde gormuyorum sizlerin ultrasonu ne guzl herseyi belli
Gunes3434 Prenses21 renkli ultrason bikere çekilen bişey mi? Ne zaman öekiliyor ve kaçınxı haftada? Yada belli bi haftadan sonra hep renkli ultrasona mı giriceZ? Veya doktorun aletiyle mi alakalı ?
Esmer_ Prenses21 kullanılan cihaz ile alakalı canım ben üniversiteye gidiyorum her kontrolde renkli gösteriyor 🤗 benimde yan yatışı hiç yok ama çünkü yan yakalayamadık bir türlü😅
Asyaerciyes Prenses21 benim eski doktorum öyleydi kızımdayken hiç doğru düzgün resim vermezdi ama bu bebeğimde doktorum çok güzel açılardan veriyor tamamen kafasından ayağına kadar belli 5 aylığız 2 aydır hem renkli hem normal veriyor
aynuray16 Gunes3434 doktorun usg cihazıyla alakalı bir durum genel kontrol yapıldıktan sonra 10 dakika kadar da renkli gösteriyor çıkışta en az 3 renkli görüntü alıyorum
aynuray16 Gunes3434 20. Haftamda da perinatolojiye girmiştim ord ada renkli vermişti ilk haftalarım hariç hepsi renkli görüntü elimde
Asyaerciyes Gunes3434 evet 2 li test zamanında ense kalınlığı ve burun yapısına bakılıyor ya ilk o zaman açmıştı