hamisanne33 1saat önce agrilarim başladı rahimde kasılma şeklinde ağrı girip duruyor geçiyor sonra 5 10 dk düzensiz sancılar oluyor tuvalete gitmiştim kanlı biseyler geldi sanırım bugün doğacak bugün tam 40 haftalık olduk çok korkuyorum nolur dua edin
duranneslihan0110 hamisanne33 korkma canım…🥰Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻
Busra37 hamisanne33 Allahım 1avazda kurtarsın canım ama korkma hemen olmayabilir benim 2gün sonra olmuştu nişandan sonra
hamisanne33 Oykummmm allahım inşallah tüm doguranlarin yardimcisi olsun seninde benide bu sancidan kurtarsın
NefesDeniz hamisanne33 Korkmayın Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallaahhh🙏🏻 Sağlıkla huzurla bebeğinizi kucağınıza alın😍
Seyma2861 hamisanne33 Allah yardımcın olsun tam teslim ol yerçekiminede. Su gibi doğumlar nasip olsun inşallah. Dualarımız seninle
hamisanne33 Busra37 doğdu canım saat 6 gibi doğdu şimdi odaya aldılar şükür allahım a bebek de bende iyiyiz biraz agrım var okadar allahım doğum yapacak herkese kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin kadın olmak gerçekten zor
SeymaK hamisanne33 geçmiş olsunn bebeğinize de sağlıklı uzun ömür versin rabbim benim de ilk hamileliğim 36+5teyim şuan tavsiyeleriniz ya da söylemek istedikleriniz var mıdır epidural falan aldınız mı