Yonca0218 Korona atlatan anne adayları desteğinize ihtiyacım var ne yaptınız bu süreçte nasıl geçti size ilaç ne verildi çocuğu etkiler bir durum oluştu mu. Bir de tüp mideliyim, az yediğim için çok korkuyorum bulaştıysa bağışıklığım zayıf
Bltays Yonca0218 öncelikle çok geçmiş olsun canım . Ben 6 haftalık hamileyken eşim ile maalesef pozitif çıktık. İkimizde Sağlık çalışanıyız olması muhtemeldi zaten. İnan ki yemeden içmeden eğer ki bebeğe bir şey olucak olsaydı kesin bana olurdu. 15 gün boyunca yalnızca su içebildim . Aslında açım ama yiyemedim hiçbir şeyi. Bulantı kusma var bir de tabi. İlaç vermiyorlar zaten gebelikte hiçbir şey kullanmadım . Ama bol C vit almaya özen göster . Folik asit kullanıyorsan devam et kullanmaya ihmal etme . İnşallah en kısa sürede atlatırsınız 🌸
gulin-35 Yonca0218 gecmıs olsun bende altı haftalıkken esım ve oglum oldu ama ben negatıftım ılac bıraktılar ıcmedım bende tup mıdelıyım ıcemezdım zaten maskeyle eldıvenle dolastım evde ve sureklı kapıyı camı acık bıraktık sukur bulasmadı
Wishuponastar Yonca0218 şuan nasılsınız? Allah şifa versin inşallah. Negatife dönmüştür artık değil mi?
Yonca0218 Bltays inşallah böyle atlatanları duydukça içim rahatlıyor çok teşekkür ederim bu içten yanıtınıza 🙏 🌻
Svvlkylu Yonca0218 Bsrglpp kızlar ben 26.haftamda oldum kan sulandırıcı iğne verdi doktor hemen onu vuruyorum ekstra
Bltays Bsrglpp beslenmene mümkün oldukça dikkat ettim canım . İştahın olmuyor ama yine de bol su ve meyve tükettim canım başka bir şey kullanmadım
Sevcaan Svvlkylu geçmiş olsun aynı durumu şu anda ben yaşıyorum da nasıl geçti ne yaptınız bana bilgi verir misiniz
Seyhasya 36 haftalik hamileyim yeni geçirdik eşim.pozitif idi bende aynı durumları yaşadım eşimle ve bol bol c vitamini bol bol su sağlıklı yiyecekler tükettim hamilelik ılaclarimi kullandım.ekstra. ilaç kullanamıyorsun bu süreçte
Seyhasya Wishuponastar şükür ıyiyiz canım tabiki normal yaşantımıza döndük hafif bir şekilde atlattık Allahtan sadece koku olarak fazla netlik yok daha oda hamilelikte de olabiliyormuş zaten
Svvlkylu Sevcaan çok geçmiş olsun öncelikle korkmayın bebek pek etkilenmiyor ben doğurdum bile 10 gün önce🙏🏼 Kan sulandırıcı iğne verdi evde dinlenerek bol C vitamini alın bebek hareketlerini takip edin yine de telaş yapmayın