Dilara0 kayramom1 bugün 3.postta karşılaşmamız 🤣 ben canm kepezdeyim vitale Hastanesi Taner beye gidiyorum. Ya sen?
ysmntrhn kayramom1 selamm🙋♀️ Anadolu hastanesi Erhan Muluk hocaya gidiyorum. 13+2 yim. Doktorumdan cok memnunum🥰
kayramom1 Dilara0 evett 🤗bende ilk doğumumu vitale murat bey de yapmıştım devam edicem galiba kac yaşındasın?
Dilara0 kayramom1 23 yaşındayım aslen Adanaliyim ama Antalya’da büyüdüm çok küçükken geldik buraya ailecek🤭 siz?
kayramom1 Dilara0 21 yaşındayım bende burda doğup büyüdüm ama çorumlu anne babam yani bendee çorumlu oluyorum 😂
Seymatt Ben de Göknur Öztürk Gaziyiz e gidiyorum Akdeniz şifa da. 2: doğumun sayesinde inanılmaz kolay olmuştu. Ofm Den geçtiği için gidiyorum ben de oraya
Kuzey61 ysmntrhn ya bende Erhan beye gidiyorum 2. Doğumum olacak 8 yaşında oğlumun Doğumu da orda olmuştu. Hem hastane hem doktordan çok memnunuz, memnunuz diyorum gelinimiz, ablam ben hepimiz oradada Doğum yaptık 😄 nasipse bu 2. de olacak
busragole merhaba kızlar 🙋🏻♀️ bende antalya’dayım 6+2 yim ilk gebeliğim. memorial hastanesi timur bey doktorum benimde. hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun. 🙏🏼