Kızlar akşam üzeri başlayan ve şuana dek artarak devam eden kasık ve bel ağrım var. 38+4 haftalık olduk 🦋 ilk gebeliğim olduğu için tecrübeli annelerden cevap bekliyorum 🙈 Kimseye de söylemedim yaşancı sancılar olabilir diye 🙏🏼🙏🏼
Bebeğim geliyor mu??? 🙄
Merhaba,oncelikle yafip dinlenmeyi dene eger yattiginsa geciyorsa agrilar bunlar yalanci agrilar.birde duaa girmeyi dene rahatlatir.e zamani gelmis artik hayırlısı ile al kucagina.
ElifAygulUzun kaç dakkaya bir geliyor canım? Hareketlerinde bi azalma var mı? Hareketlerini takip et eğer kasilmalar sıkılaşırsa mutlaka hastaneye git ☺️ rabbim bir avazda kurtarsın hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ❤️
ElifAygulUzun bende 34+5 aksam ustundn beri ayni sorunu bende yasiyorum bi kac kerede sancim oldu ama su nisan duzenli sanci vs. yok kalktim son hazirliklari yaptim evimi temizledim nolur nolmaz diyee acaba bu gece nasil gecer ilk kizimida 39+0 da dogurmusum gece 4 te bi adet sancisi hissetgim ama uykumdan uyandirdi beni tek hatirladigim nyse bekleyelim bakalim sancilarimiz siklasip duzenli olucakmi birde fark ettim izaninca yada oturunca hissediyorum kac saattir temizlik yapiuorum tik yok cunki smdi uzandim yine basladi ama cok hafif sanci
aslinda ikinci gebeligim ama ilki hkkinda hicbirsey hatirlamiuorum nasil sanci geldi nasil dogurdum nasil hissettim acikcasi ilkdefa hamileymis gibi