Aysaagul Ne kadar kaldı bakalım kızlar 🥰 ilk anneler korkular heyecanlar dorukta mı🤭 ben şahsen aşırı heyecanlıyım korku da yok değil hani 🙉🙈
Besolaraa Aysaagul 40 haftalık doğarsa şayet tam tamına 34 günümüz kaldı 🌸 Heycan dorukta heran doğuracakmışım gibi hissediyorum duygusallık aldı başını gidiyor doktor normal diyordu bende normal istiyordum 2 gündür sezeryan mı olsam düşüncelerindeyim 😬
Yasinimm Aysaagul 115 Allah nasip ederse korku var ama yeter ki gününde zamanında doğsun 💙🐣her gün bir dişimi kaybediyorum sağlıklı olsun dişim oğluma feda olsun 😔😪💙🐣🤲
Aysaagul Besolaraa eğer kız ise 40dolmaz diyorlar benim ki kız bakalım 40doldurursa annesiyle aynı olucak doğum günü🤭
Dilarraa Aysaagul zamanında gelirse inşallah 51 gün var doğum korkusu başladı ve bi kaç gündür rüyalarımda bebeğimi görüyorum elini yüzü hep görünüyor önceden görünmezdi bu bile insanı çok heycanlandırıyor
Aysaagul Dilarraa ah ah benim ufaklık çok nazlı her ultrason da saklıyor yüzünü secde pozisyonunda hep 🤷♀️😅
elediyebiri Aysaagul bizim son 48 günümüz Bugün Eger kizim icerde kalmayi basarabilirse 😂 Bende korku yok hic. Dogumu düsünmüyorum. Ama bebegimin dogacagi ani hep düsünüyorum. Bu da bana asiri heyecan veriyor 🙈 o Ilk ten temasimiz 😍😍😍
Zeynep0606 Aysaagul 59 gunum kaldi hayirlisi ile 3. Bebegim ama yonede korku endise var icimde biraz da heyacan iste karman çorman
Aysaagul Zeynep0606 sen korkarsan biz napak bacım 😅 şaka şaka her çocuğun heyecanı farklı oluyor tabi 🤭