Birsen2906 Trendyoldan ovulasyon aldım iki gün önce bugün gelir diye düşündüm çünkü takvime göre bugün yumurtamin oluştuğu gün 🤗 ama ovulasyon hala gelmedi eğer pazartesine kadar gelmezse bu ay yapsam mı yapmasam mi test belkide gününü kaçırmış olucam adetime 14 gün kaldı bilemedim 🤔
rmeysaa12 Birsen2906 bence diğer aya başla hem aklında şüphe kalmaz hemde daha net olur. Rabbim kucağını doldursun insAllah 😍🤲
tipikbiryayburcu Birsen2906 Siz değerlendirin yine de yumurtlama olduğunu düşünüyorsanız testi beklemeye gerek yokki
afrasil Birsen2906 2 günde gelmez ki zaten biraz geç sipariş vermişsiniz . Bence diğer ay başlayın bide trendyoldan hangisini aldınız baya pahalıydi benim baktığım trendyolda
Bsmlh Birsen2906 trendyol ¼ iş günü diyor canım sonra hafta sonu girerim zamansa pazartesıye atıyor bende de eşya aldım oldu
baby_mama E test şu an şart mı siz değerlendirin yumurtlama ihtimali varsa? Test gelince sonrası için kullanırsınız
Meridaily Bence de diğer ay başlayın, sız yıne duzenlı olarak degerlendırın, bir sonraki ay ovulasyonla takıp edersiniz.