Bnselz Arkdaslar 2 hafta gec döllenmem var 36+5 im.ama adet tarihime göre 38+5 im buara baya şiiştim .Böyle olup nezaman doğum yaptınız? Aramızda tecrübeliler var mı🙏🏻
Siibeell Bnselz benim geç döllenmem 1 haftaydı adetime göre 39da dogum yaptım ama ultrasona göre 38di
MomMomMom377 Bnselz tecrübem yok ama geç döllenme olsuysa gerçek sat ınızın hiçbir anlamı yok artık . Takiplerde bebeğin gelişimiyle uyumlu olan düzeltilmiş sat ınıza göre ilerler her şey bir de bebeğin gelişimine göre tabi gerçek sat ın hiçbir önemi olmaz
058elf Bnselz canım tecrübeli değilim ama benimde adet tarhiyle ultrason arasında 10 gün var, doktorum 12. Haftada ense kalınlığına bakıldığı zamanı baz alarak ilerleyelim dedi adet tarihimi 10 gün ileri attı normalde adet tarihibe göre 34+6 olmam gerekirken 33+4 üm bu haftadan ilerliyoruz
Bnselz Siibeell ilk doğumunuz muydu ? Benim 2. Olucak belki diyorum daha erken gelir 2. Olduğu için ama belli olmaz tabi
Bnselz MomMomMom377 doktorum tarihimi değiştirdi. Usg cihazında ona göre ilerliyoruz artık daha da şişcem galiba😒
Urasssss Canım oğlum geç döllenme olmuştu.dollenmeye göre 39+3 günlükken, s.a.t göre ise 42 haftalık doğduk🥰 göç döllenmede doktorun ölçümu bebeğin gelişim takibi dogumda esas alınıyor, son adet tarihinin bır anlamı yok canım şuan için kafanı karıştırma hiç
Bnselz Urasssss ayy ozman önümde daha cok var desene😊 patlıcam demekki yakında son zamanlar cok zorluyorr😒 artık sağlıkla gelsin de napalım
Siibeell Bnselz evet ilk dogumumdu simdi 2.ye hamileyim buda 1 hafts geriden geliyo bende bilmiyorum bu nasıl olur 😂
Bnselz Siibeell benim ilk kızım catlatma iğnesiyle oldu ama zayıf minyon doğdu hep bir haft geriden geliyodu ozman doktoruma sorduğumda mimyon bir cocuk olcak sende zayıfsın kilolu bebek bekleme demişti. Tam adet hesaplamamla 40+1 de gelmişti. Bakalım bu nezman gelcek ama 2. Hamilelikler daha zormus😊
Siibeell Bnselz ya öylemiymiş 🤦 doktoruma sordum oda tabikide 2. Gebelik daha kolay ve daha hızlı gerçekleşir dogum demişti 🤭