Ssss_ Merhabalar Travel sistem bebek arabası düşünüyorum uygun fiyatlı hafif kullanışlı. Baby home bh955 ile 4 baby safran arasında kaldım. Kullanan var mı acaba yorumlayabilir misiniz. ☺️
Siibeell Ssss_ travel sistemler kullanış açısından çok güzel ama inanın eşşek ölüsü gibi ne arabanın bagajına sıgdırabiliyorux ne tek başıma biyere gidebiliyorum baston tipine geçicez yinede siz bilirsiniz tabiki :)
Ozlem23 Ssss_ kabin boy tarzı olupta puset takılan arabalar var isterseniz onlardan bakın portbebe kısmı kapanırsa sizin için daha rahat olur
Yagmurr277 Ssss_ herkes ağır bagaja sığmıyor vs diyecektir pek inanma bunlara çünkü herkes arabasına evinin merdivenli/asansörlü olup olmamasına göre bebek arabası almak durumunda bence küçücük bagajlı arabaya kocamana travel sistem alırsan tabi sığmaz🤦🏻♀️ Kesinlikle e bebekteki canyon öneririm 3. Yılımız olacak ikinci bebeğimede kullanıcam maşallah taş gibi araba çok memnun kalırsın
Lulemom Siibeell baston tipini arabaya nasıl sığdırıyorsunuz. Arkadaşımın vardı benim arabaya sığdıramamıştım arka koltuğa koydum.
didemturn @Ssss_ ben kabin boy kullanıyorum mima zigi hem çok hafif hem kalitesi yüksektir. Şiddetle tavsiye ederim. Maxi cosi, be safe, cybex türü ana kıcaklarıyla kullanabilirsiniz ilk aylarda