Linabebek5 koalababy sancılarınız acılmanız var mı acaba gelmezse sezeryan dedı mi sizın de doktorunuz benım son 2 günüm kaldı da
koalababy Linabebek5 açılmam yok canım nst de sancım 1 tane çıktı 50 ler de 23 martta yatışım yapılacak benimde suni istemedim yani o günde açılma yoksa eger suni vermeyin dedim duruma göre sezeryana alacaklar beni de .. an itibari ile benimde 2 günüm kaldı günümün dolmasına hakkımızda hayırlısı olsun 🙏🏻
Linabebek5 Karaytu gelmezse doktorunuz ne önerdı acaba sancınız açıklıgınız var mı benım 2 gun kaldı doktor sezeryan diyor siz kendınız mı bekledınız yoksa doktorunuz da mı böyle istedi
Sevcus koalababy Ben bebeğimi sağsalim kucağıma aldım canım sezeryan ile ilk ikinci gebeliğim bu 3 yaşında. Oğlum var siz nasılsınız nasıl geçti
Linabebek5 koalababy canım benım dogumum oldu cumartesı gece sancı geldı birden pazar doğum yaptım insallah senın de istediğin sekılde olmus kurtulmuşsundur
koalababy Hulya88 kakasını yapma ihtimali var risk almanı istemem dedi birde gerçekten piskolojik olarak çok yoruldum canım eşimin annesi sağolsun 1 ay kala geldi hamileliğim burnumdan geldi sayesinde
Kbrosmn_1 Haticehupl doğum son haftaları korkuda olacak bi an önce olsunda isteyceksin😂 yatamadığın için ağırlasacaksın💕