Miyase46 Defneprensesannesi amin canım ya son zamanlar tabi biraz daha zor olur 😐ama iyiseniz sorun yok 🤭 sağlıkla gelsinler de İnşallah 🤗♥️
Haticetalan Miyase46 Miyase46 bn 13 haftalıkken öğrendim erkek 💙 doktor demeden kendim gördm zaten ayrı bi şaşırtıcı oldu sonra da değişmedi 20+4 hayırlısıyla🥰🤲
Miyase46 Haticetalan bizde gördük aslında pipi dedi doktor ve pipiyede benziyor du yani bariz ama bana alışveriş felan yapma dedi yinede ayrıntılı ultrasyonu bekle dedi 🙄😐
Alyamm_ Miyase46 25+6 🌼 Uygulamaya göre son 99 ama zorunlu sezaryen olacağım için o kadar bile kalmadı ☺️💕
Denizzz88 Miyase46 son 46 💙 akşamları özellikle yemekten sonra karnım sertleşiyor biraz rahatsız oluyorum belim falan ağrıyor onun dışında iyiyiz çok şükür 😊
Ozsa Miyase46 son 69 ama erken doğum riskim var 30 haftaligiz şuanda 34 de gelmeye çalışıyoz bakalım inşallah 🤲
Sehera1 Miyase46 o zaman kesinleşir başta kız deyip sonra %80 erkek demesi keşke kesinleşince söyleseymiş insan psikolojik olarak söylenen cinsiyete hazırlıyor kendini