Asyamira Newwmomm soğuk süt içiyorum direkt, tetiklediğini söylüyorlar ama beni aşırı rahatlatıyor ilk yudumda bile 🧚
[silindi] Newwmomm 14+5 oldum ve 1 haftadır çekiyorum. Ne yesem yanıyor. Yoğurt yiyin, bitane sade soda için, ılık süt için. Onlar biraz rahatlatıyor. Yanma yediğinizi sindirene kadar gitmiyor :( en azından bende öyle
Asyakuzusu Newwmomm Çok ilerlemişse doğal yollar çözüm değil. Doktordan rennie emme tablet isteyin. Hatta lansor bile yazabilir bi kaç haftaya. Şuruplar ilerletiyor uzak durun
Gulcannnn Newwmomm 37 haftalığız aynı sorunu yaşıyorum genelde ya soğuk süt içiyorum ya maden suyu yada sakız çiğniyorum üçüde iyi geliyor
tanya25 Newwmomm benim mide Ümraniye çöplüğü gibi olduğundan yanması normal diyorum ama maden suyu rahatlatıyor
ezgikptngl Newwmomm ben soğuk süt içiyodum ilk hamileliğimde şuan ikinciye hamileyim daha başlamadı yanmalar ama bir de gaviscon şurup içiyodum kardeş olmuştuk artık doktorunuza danışabilirsiniz
Juniorbaby1 Newwmomm benimde 20+3 yanmalı diyim ayrımı diyim çözemedim tam modemin olduğu bölge ağrıyor yatamıyorum uyutmuyor