Esma-nr doktorum mide bulantın çok artınca suyu bile çıkarıcak duruma gelince git serum taktır dedi. Çok kötü oldum acile gittik serum taktırmaya bebeğim küçük zaten bi form doldurup yarım saat kırk dk beklettiler neyse odaya girdim daha durumu anlatmadan erkek bi doktor geldi direk alttan muayene edicez dedi. Dedim gebelikle alakalı değil bulantı kusma için geldim serum taktırmaya yok prosedür gereği bakmadan hiçbir müdahale yapamayız dedi bir sinirlendim Allah a şükür durumumuz var özele gidebilirdik orda güzel ilgilenirler diye gittim yolda zaten yüz lira taksi parası verdim o paraya heryerde bi serum taktırabilirdim elalemin adamına açıp yatmadan bi serum takmıyolarmış prosedürünüz batsın dedim yazık gidebilen var gidemeyen var üzüldüm valla başka insanlar için. İhtiyaç dahilinde olsa tabiki yapılsın ama böyle prosedürler çok saçma daha önce bi tane çocuk doğurdum bir kere alttan muayene olmadım. Üstüne hastaneden çıkarken bebeğim ölürse tüm sorumluluk benim diyede kağıt yazıp imzaladım hangi kafayla yazdım bilmiyorum 😄 şuan olsa alın okağıdı …derdim ama 😄😄😄