Aynurdrt 6 hafta 3 günlük gebeyim ve midem okadar çok bulanıyor ki napsam bilmiyorum. Bilgili annelere soruyorum 😘
balbocegimm Aynurdrt cnm bnde 9 haftalık gebeyim 6haftadan beri aşırı mide bulantısım var tek care prilam dr onun sayesinde kendime geldim susuz kalmıştım artik bulantidan kusmaktan
Dilekcnkn Aynurdrt dinleniyorum sabah kalktığımda kraker , leblebi veya soğuk meyve yiyorum prilam kullandım ama aşırı uyku yaptı evde iki oğlum var o yüzden bıraktım şu an ara ara oluyor 10 haftalığım ☺️
DemirleHayat Aynurdrt cubuk kraker 🙄 peynir ekmek çok iyi geliyor ama özellikle çubuk kraker beni çok rahatlatiyordu 😊 bir de kolonya yanımda yaşıyordum fısfıslı maskeme falan sıkıyorum hep ellerime bileklerime boynuma falan 🤭
Msydn6 tcasl bende ilk 4 ayımı prilamla geçirmiştim günde 4 defa içiyordum anca öyle rahatlıyordum doktorum yazmıştı 😪 aşırı uyku hali yapıyor oda ama
buket71 Aynurdrt bende 6+6 yım sabahları çok bulanıyorum bimde yeşil kutulu sakız var o iyi geliyor birde salatalık en azından biraz rahatlatıyor
DemirleHayat buket71 aaa evet nasil unuturum bu güzel yol arkadaşımı peynir ekmek ve çubuk krakerin yani sıra salatalık en iyi arkadaşımdı 3-4 ay 🤭🤭