Busratas05 Merhaba anneler ve anne adayları kocamla benim kan uyuşmazlığımız var ilk gebeligimde kan geldigi icin erken vurmuslardi igneyi simdi ikinci gebeligim 13haftalik hamileyim daha kan gelmedi acaba kacinci ayda vuruyorlar bi bilgisi olan 😘
Fadimeanne Busratas05 bnm de var uyuşmazlık bu yuzden bi düşüğüm var ondam snra oldm kurtaş snrası diğrr gebeliğimde doğum snrası oldun buna baktılar 20. Haftadan snra bakacaklar varsa vurcaz demişti doktor
gulsenmstf Busratas05 bnde ole bı sıkıntım yoktu ama kanaman olursa gel demıslerdı cok skur olmadı 28. Haftamda vurulmustum
Zeynep248 Busratas05 bizde de aynı durum var 5. Haftada kanamam olmuştu o gün vurulmuştu onun haricinde kanama olsa da olmasada 28. Haftada da vuruluyorsun sonrasında bebeğini kucağına aldığın gün eğer bebek senin kanını taşıyorsa uyuşmazlık iğnesi vurulmuyor ikinizde farklı kan grubunda iseniz tekrardan uyuşmazlık iğnesi vurulursunuz
Busratas05 Fadimeanne benimde ikinci gebeligim daha birsey demediler vurulcaksin denildi ama kacinci ayinda vurulucagimi soylemediler demek 5ayinda vuruluyormus