Paradisee Hanımlar rüyamda kocaman devasa bir karpuz gördüm dilimlenmiş şekilde ben şimdi aşermiş mi oluyorum canım da istemiyor halbuki karpuz da karpuz demiyorum kimisi aşermişsin Yemen lazım falan diyor sizce ?
Elbet-birgun-kavusacagiz Paradisee biraz once karpuzla ilgilipost acildi yaa hanimlar burasi gebelik formu basliga yiyecek adi yazmak yerine yiyecek icerir yazsaniz da milletin vebalini almasaniz. Simdi nerden bulsunlar karpuzu
OzgeAlya Paradisee Canınız istemiyorsa ister yiyin ister yemeyin ohooo her rüyada gördüğümüzü alıp yeseydik ( toprak gibi ) vay bizim halimize🤣🤭
Asyaayaz1 Allah için şöyle şeyleri başlığa yazmayın yazık günah ya canı çeken var çekmeyen var şu dönemde parası yeten var yetmeyen var🤦🏻♀️
Elbet-birgun-kavusacagiz Paradisee sizide kirmak istemem k Bakmayin lutfen 🌸 sorunuza gelirsek aş erme olmuyo 😊
Lulemom Geçen gün benimde rüyamda yeğenim pişimi yiyordu 😂 ama rüyayı gördüğüm gün eşim yemekte az yiyim diye ekmeğimi yemişti. Ordan bilinç altımda kalmış diyorum 😄 ama bu aşerme değil bence. Ben henüz bişi aşermedim ama böyle olmamalı 😄
Haticeozensen Bende rüyamda bi şeyler gördüm hep ve çevreme anlattığımda aşerme bu dediler hepsini bulup tek tek yedim artık 😂