Gunel99 Kızlar bu gun kontorole gıtdım 185 tl odedım doktor ıkı hafta sonra yıne gel dedı kaç gun ıcınde gıdersem ucretsız oluyor?
Kimkibu Gunel99 benim gittiğim hastanede 10 gün muayene süresi ama hastane hastane değişiyor diye biliyorum
Semanurk Gunel99 bugünüde sayarak 10 gün icinde gidersen kontrol randevusu oluyor o zaman para vermiyorsun
Mucizeammm @Gunel99 2 hafta sonra ücret ödemessin bende ilk muanede ödedim 1 ay içi gecrli dedi zaten 1 yada 2 kez cagırıyolar
Nisanurunannesi3850 Benim gittigim hastane 10 gun icinde oluyormus tekrardan 12. gun gittim tekrar ucret odemistm
Merveorhnoglu Gunel99 10 gun icerisinde gitmen lazim. Bence doktorunla konus. Hatta tam 10 gun bile olmasin 9. Gun git. Gittigin gunude sayarak 10 gun say hangi gune geliyorsa o gun son gunun. Yoksa para odersin
oglumgeliyyor2 Genellikle 10 gün ama 30 lu haftalardasınız doktorlar 2 haftada bir çağırıyor erken giderseniz belki muayene etmeyebilir
Damlabal Gunel99 değişiyor benim doktorumun 20 gün kontrol süresi hatta 22. Günde bile geçen gün ücret almadı🤷🏻♀️