Elffnur Merhaba arkadaşlar sağlık ocağında kalp atışı dinleniyormuydu dinleniyorsa kaçıncı haftada diniyolar ?
Dilekcnkn Elffnur evet dinleniyor 20 haftadan sonra sanırsam benim tetenoz aşım var da 20. Haftada gebe izlem diye de yazmış oradan hatırlıyorum
Bilge44 Elffnur 20 haftadan itibaren ancak duyulur. Çünkü çok kapsamlı aletler değil küçücük bir alet. Ben tetanoza gidince 20. Hafta dinledik o bile çok net değildi. Zor buldu ebe hatta endiselendim. 24 hafta tetanozda daha net ve belirgin duymuştum 😍👍🏻
AycanAycan19 Elffnur dinleniyor ewet 18 den sonra cihazlar kucuk oldugu icinn ancak bu haftadan sonra dinlenebiliyormus
Heyecanlianneee Elffnur benim sağlık ocağında paikolojim bozuldu 24 haftada gitmiştim duyulmadı kalp atışı acilen doktora gittim. Haftan küçük dediler bana 24 haftada 😂 öyle saçma bişey
Nymphadoraa Evet dinleniyor küçük bir aletle. Ben 20. Haftada gitmiştim bakmışlardı birkaç kere de bebek çok hareket etmedi tedirgin olup gitmiştim kalp atışında sıkıntı var mı diye 🙈 gebelik ilerledikçe kalp atışı daha da net duyuluyor
Elffnur Nymphadoraa bende karantinadaydım gidip dinlym dedm sağlık ocağı cok yakn bana cnkü ama haftam kücük hemde skntılymş hiç gerek yok ozaman😂
Elffnur Heyecanlianneee yaa inanmyrm ultrason cihazının gözünü seviyim psikolojimi bozmym bende yeternce bozuldu zaten😂
Bilge44 Elffnur Evet evet panikseniz erken gidip dinlemeye kalkmayın. 20. Haftada ebe gezdirdi gezdirdi aleti moralim bozuldu durduk yerde. Zaten ben hissetmedim 20m haftaya kadar hareket filan panik olmustum. 24. Haftada net duydum gittiğimde acele etmeyin 😍😍
Bilge44 Htckrdmn Evet böyle beyaz kablolu telefon gibi bir aletti. Aşı öncesi dinleyelim kalbini dedi. Sedyede uzandım elinde gezdirdi aleti karnımda ebe 👍🏻🥰
Elffnur Bilge44 anladm canım teşekkür ederm benm daha 2.ayım o yüzden suan gitsem ben kalpten gderim heralde artk doktoruma gdicem 😂🌸
Htckrdmn Bilge44 bende ilk doz asida dinleyelim mi dedi doktordan saglikocagina gittiğim için dinlemedi ama ikinci dozda dinlerler herhalde merak ettm nasıl bisimis diye 🙄😀
Bilge44 Elffnur Yok yok doktor ultrasonda dinletsin 2 ayda duyulmaz valla boşuna endişe 😓 siz gidin tam kan sayımı filan yaptırın ebe ile iletişimde olun aile hekimliğinde ama tetanoza kadar zaten gelin dinleyelim demiyor ebe de🥰💉
Bilge44 Htckrdmn Tabi tabi 20. Hafta ve sonra olunca dinleyin alet basit de olsa sonuçta ilerleyen aylarda net duyuluyor 🥰güzel ses oluyor o zaman 😍
Destinaa Elffnur beni geçenlerde aradılar gebe izlenimi için dün gittim 18+1 im kalp atışını dinlettiler ❤️
Bilge44 Htckrdmn Tabi zaten dışardan duyuluyor ordan anlıyoruz. 20. Haftada hışırtı oldu geç duyduk onu da, ama 24.Haftada bayağı tık tık duymuştum 🧿💕🥰