Skrye03 Kizlar 13+4 de doktora gittim bacak arasida görunuyordu doktor bakti suan pipi görünmüyor ama kesin kız da diyemem daha küçük dedi 11.haftalarda bile belli olan var sizce değisir mi yoksa kız mıdır ya çok merak ediyorum
belisslinaa Skrye03 canım cinsiyet değişmez sadece yanlış tahminde bulunulabilir cinsiyet bebek oluşmaya başladığımdan beri bellidir zaten
Rbkny Skrye03 11+5 iken %90kız dedi ama bugün kontrole gittim erkek dedi Bi 10 gün sonra tekrar gidicem kesinleştirmek için cinsiyet degişmez zaten yanlış acıyla doktorun bakmasından kaynaklı bir durum bu
Rbkny Skrye03 ilkinde tamamen görünüyordu 11+5iken kontrolde bugün kapatmıştı doktorumda buyuzden emin olamadı erkek gibi geldi belkide kordon yanılmasıda olabilir simdilik erkek diyelim 10 gün sonra kesinleştirelim dedi
Minederin Bende 12+6 doktora gittim kesin bisy diyemem dedi ama sanki kız dedi bakalım bir ay sonra tekrar gidicem netleştirmek için
Skrye03 Minederin banada öyle dedi bende 1 ay sonra gidicem de işte insan merak ediyor kendimi kıza lıştırdım hemen 😂
Minederin Skrye03 aynen bende öyle kızım diye cikiyor sürekli ağzimdan buraya attim ultrason kac kisi daha dedi kız ama yanilma olmaz galiba öyle tahmin ediyorum