Derin2828 Neslihan1903 Arkadaşım götürmüş cok rahat ettim der, sonra bazı hastanelerin listelerindede gördüm biz sezeryan olacağımız için almamız mantıklı galiba
Neslihan1903 Derin2828 sanırım öyle sırtımıza bile koyabiliriz yani alayım o zaman bende 🤗 nasılsa 2 gün kalacağız bir işe yarar elbet 😂
Derin2828 Neslihan1903 bir gece olucak bizimki muhtemelen bende alayım diyorum eve gelince yıkayıveririz kılıfını artık
Neslihan1903 Derin2828 bana sezaryen için iki gece dendi o yüzden dedim aynen benimkininde yüzü çıkıyor yıkanır bir şekilde 🤗
Busbushatun Derin2828 bebek okdr kucuktuki ben emzirme yastigini 3 aydan snra rahat kullanabildim hastanede normal yastigin ustune koymustum bebegi cok rahat olmustu
Eminos123 Derin2828 gerek yok canim alma zaten hastaneden gelince ne var ne yok mikropludur diye yikamistik biz yastigi yikasan hemen de kurumaz emziremeyecek olursan hemsireler yardimic oluyor
Derin2828 Eminos123 yüzünü yıkarım diye düşündüm bende zaten valizimin yarısı boş gibi yastığıda alayım dedim
Derin2828 Neslihan1903 genelde 1 gece kalınıyor tabi durumdan duruöa değişir evde daha rahat ediyor insan sağlıkla alalım inşallah, hangi gün sizin ki eş zamanlı gidiyoruz sizide görüyordum baştan beri postlarda 🥰 2 nisan bizim
deryakadri Derin2828 kardeşim koymuştu çantasına her ihtimale karşı normal doğum yaptı ve dikişleri oldu emzirme yastığı onun için kolaylık sağladı bence gerekli ama siz bilirsiniz