enesra026 21.38 22.13 25 dk araylar kasık ve kuyruk sokumuna aniden bıçak gibi sancı giriyor 1 1.5 dk sürüp geçiyor bu doğum başlangıcı olabilir mi 36+6 haftalık hamileyim
Dilekcnkn enesra026 belli olmaz canım bu işler bir doktora görün benim 4 cm açıklığım vardı sancı falan yoktu herkes de varklıdır artık günlerin yani bir git nstye falan bağlan
Senmerve enesra026 belli olmaz canım ama sen her seye hazırlıklı ol sancışar 5 dk da bir gelmeye başlarasa fit hastaneye bekletme
Alps enesra026 pozisyon değiştirdiğinde geçmiyor mu? Dayanılmayacak gibi mi? Belden vurup bütün bacaklara iniyor mu?
Gulsen4224 enesra026 bekle cnm bu haftada yalancı sancılar da oluyor nişan gelir ise bakar ol senin bebeğin ben geliyorum diye işaret verecektir ama su gelir ise hiç beklemeden hastaneye git baktın sancıların geçmiyor 5 dk ya düştü git cnm açılman olabilir 🌸
enesra026 Alps 1 2 dk sürüp geçti kasılma oluyor fakat şimdilik az önceki gibi sancılar tekrarlamadı sanırım yalancı sancılarmış
Alps enesra026 aynen yalancıdır o. Gerçek sancılar seni yamultur zaten canım anlarsın her türlü 😂 ama suyun geldiğinde illa sancın vs olacak diye bişey yok derhal doktora gitmelisin,bilgin olsun
enesra026 Gulsen4224 çok şükür iyiyim sancım devam etmedi düzenli bi şekilde değil düzensiz aralıklarla girdi baskı arttı sadece
Gulsen4224 enesra026 ewt cnm yalancı sancılar bunlar normal doğum sancısı olunca kesin anlarsın artık bunlarla alıştırma yapıyorsun cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🌸
enesra026 Gulsen4224 Allah razı olsun inşallah şiddetliydi öncekiler gibi değil di ama düzensizdi bir süre sonra geçince de rahatladım inşallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza
enesra026 Alps kimileri de 0 sancı hissederken nst de 100 falan çıkıyormuş ya insan tedirgin oluyor ☺️