Esraozkan Kızlar, aranızda çatlatma iğnesi olupta 6 gün öncesinde test yapan var mı? Bugün dayanamayıp bir tane yaptım ve silik çizgi çıktı. 3 gün sonra tekrar denicem ama sizce olabilirliği var mı?
Asya_aa Esraozkan kasiklarin da ağrı falan oldu mu bende 5 gün önce vurundum yumurtalar sağ taraftaydi sağ kasigim ağrıyor ara ara
Esraozkan nurkse 10 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Kesinlikle doktorun dediği saatte iğneni vurdur. Doktorun dediği saatte ilişkiye girmeye çalış. Biz üç günü değerlendirdik. Bir gün ara verdik bir gün tekrar ilişkiye girdik. Şimdi ise beklemedeyim bende ilk kez yaptırdım🙏
nurkse Esraozkan 10 gün olunca etkisi geçiyor diye biliyordum. Çok heyecanlıyım hemde buruk ya olmazsa diye 😞
Esraozkan nurkse o kadar iyi anlıyorum ki bende ilk kez yaptırdığım için heyecanlanmıştım. Hala bile ya tutmazsa diye çok korkuyorum. Belirtileri yaşıyorum ama burda çok fazla şey okuduğum için belirtilerin bile yanıltıcı olduğunu düşünmeye başladım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. İlk ayda tutar inşallah hiç buruk olma gönlün hep ferah olsun 🌺
nurkse Esraozkan bu arada bu iyi dileklerin için çok teşekkür ederim rabbim seninde umutlarını yıkmasın❤️
Esraozkan Asya_aa evet dün oldu sol kasığımda çok ağrım oldu onun dışında sırtımda da aynı şekilde bir ağrım oldu. İlk iğne vurulduğum bi kaç gün ise karın ağrım oldu. Şu aralar ise halsizlik ve uyku hali var
Asya_aa Esraozkan benim 5. Tedavi 4. Tedavimde hamile kaldım ama boş gebelikti kürtaj oldum şuan sonuç bekliyorum
Esraozkan Asya_aa bende klomen kullandım. Siz ne zaman test yapacaksınız doktorunuz bir gün verdi mi acaba
Esraozkan nurkse bende de pko çıktı geçen ay. Siz ne gibi şeyler yapıyorsunuz bunun için yürüyüş diyet gibi şeyler yapıyor musunuz hamilelik düşününce spor da çok rahat yapılamıyor maalesef ben hareket ederken yanlış bişey yapmaktan çok korkuyorum
Asya_aa Esraozkan bir gün vermedi canım iğnenin etkisi 14 gün sonra geçer diyorlar iğneden 1 gün sonra ovulasyon testi yaptım yumurta çatlamış çıktı testimde ama iğnenin etkisi olabilirmiş o yüzden fazla umutlanmadim 10 gün sonra test yapmayı düşünüyorum
Esraozkan Asya_aa bende bugün 10.gündü test yaptım silik çıktı. İğnenin etkisi mi acaba diye çok umutlanmamaya çalışıyorum eşime de söylemedim. Bi iki sonra tekrar yapıcam inşallah çift çizgiyi görürüz 🙏