Tura16 5 veya 6 haftalık hamileyim dün ağrılı bi şekilde durmadan üstüm batacak kadar kanamam oldu hemen acile gittim yüksek derecede düşük tehlikem varmış 1 hafta yatış verdi yemeğini bile yatarak ye dedi suan yatırıyorum dikkat edin bayram da yatarak geçiricem allah yardımcınız olsun allha düşmanımın basına vermesin 😔 dikkat edin lütfen 🙏 kendinizi zorlamayın
sevll Tura16 Geçmiş olsun. Güzelce dinlen hiç kötü düşünme, yavrun sana tutanacaktır inşallah. Dua edicem 🙏🏽
Adabahar Tura16 canım hiç moralini bozma tamammı allah sana bu bayramın yüzü suyu hürmetine evladını bağışlasın güzel haberler ver🌸😘
SevgiErcan Tura16 benim de o haftalarda kanamam oldu ama senin ki kadar değil babam evde yat sadece tuvalete kalk dedi bide progesteron diye bi ilaç verdi geçti şükür inşallah sende sağlıkla geçirirsin bu günleri bebeğin sağlıkla tutunur sana
Tura16 Adabahar inşallah canım bi de kazayla olmuştu alışmıştım ona ben çok allah bana bağışlasın su mübarek günlerde
Tura16 Annemmm Progestan verdi işte diğer hamileliğimde de onu kullanmıştım o zaman hafif iki damla lekelenmeydi
Annemmm Tura16 bende de oldu çünkü prolotn bi iğne de verdiler bana bak şimdi 5aylık insallah bişe olmaz ayağa kalkma yat hep
Tura16 Annemmm yatıyorum canım kayınvalideme geldim düzenimi bırakıp sağlığım için allah onu bana bağışlasın
Tura16 SevgiErcan işte tuvalet serbest sadece dedi kalkıyorum yine yatıyorum inşallah bana tutunur o kuzum da
Nzlefe Tura16 geçmiş olsun canım bende 10 gün yatmıştım sabır et kalkma yerinden ayaklarını birazdaha yükseğe koyabilirsin