Bebekannee Gulsen4224 Hadi yaa o ml göre gidilmişde şu an üç aylığız adet tarihine göre tekrar gidince atarım bu sefer 🙈
Nebos Gulsen4224 teşekkkür ederim :) içimden hep kız geçti başından beri ama erkek olsa da çok sevinecegim çünkü ilk bebeğimi kaybettim bu ikinci gebelik ve acil serklaj oldum hastanedeyim şu an bana dua eder mısınız 🤲
Gulsen4224 Nebos rica ederim cnm rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah rabbim yardımcın olsun cnm dualarım seninle 🤲🏻🌸
Kurtt Gulsen4224 doktor kız tahmin etti emin değilim diye erkek hissediyorum hayırlısı inşAllah teşekkür ederim 😂🥰
kalbimin_cicegi Gulsen4224  benimkine de bakabilir misiniz acaba 2. Hamileliğim 😍 çok meraklanıyoruz 😍
Gulsen4224 beybikos öyle mi balım 🙈sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah bebeğini 🥰😘🤲🏻
Goncagul_94_35 
beybikos Gulsen4224 amin çok teşekkür ederim. Doktora da dedim 😁 acibademin doktoruna hem de bı kız var biliyo hemde daha küçükken ddm doktor olmayan bilemez dedi valla bildi ddm 😁🤭
tacagens https://imgyukle.com/i/N3EXjR banada tahminde bulunabilirmisin burda 15+4 günlük gülşen mustafa ❤
Gulsen4224 BTB cnm ben 10 hafta üstüne bakıyorum daha minik bebeğin kemik kafa yapısına göre bakıyorum belli değil daha 🤗