Zeynepplt63 Selamun aleyküm arkadaşlar eşim bebek istiyor ama ben istemiyorum beni zorluyor ne yapim onu bu fikir den vazgectirmek için
Dilekcnkn Zeynepplt63 ayy benimkiside öyleydi yaza bakarız dedim bak bir sürü masraf var dediö yok öyle girdi aklıma ilacı bıraktım 2. Ay içinde gebe kaldım iki oğlum var şimdi de üçüncüsü sonuçta sen bakacaksın sen doğum yapacaksın senin hazır hissetmen çok önemli
pitircik2021 Zeynepplt63 ay burası yanlış adres seni burada vazgeçirir insanlar 😂 sen çocuk istemeye başlarsın şimdi çık buradan 😂
Latifealkn 132025 Hanımefendi bu nasıl bir akıl vermektir, eşinden gizli bir uygulamada verilen bir tavsiye üzerine eşini kandırması ne kadar doğru ? Güvensizlik, yalan araya sokması insanlara bu tarz tavsiyeler vermeyin doğru değil.
Boncukgiller003 132025 sakınnn yapma bence. Yumurtalıklarını tembelleştiriyo onlar ilerde bebek sahibi olmak güç oluyo
Zeynepplt63 pitircik2021 ne bilim canim bende bir kiz hamileydi mesaj fln yaziyordu merak ettim indirdim 😂
Asyakuzusu Zeynepplt63 Canım beraber ortak karar almak çok daha güzel olur. Rabbim zaten olduracaksa olacak o yönden kasma. İstediğin kadar korun. İrade vermiş rabbim hepimize tabi. Ama oluyormu olmuyormu bebeğin onuda bilmiyorsun. Doktorla konuşmadan bi korunma yöntemi belirleme kendince. Kuzenimde küçüktü istemedi. Çok ağladı. 7 yıl oldu. Şimdi istiyor ama şimdide olmuyor. Şimdide olmuyor diye ağlıyor. Yani bu işler hassas biraz. Ben isteyince olsun demekle olmuyor. Bazen Allah’ın gücüne gider derlerya. Dikkat etmek lazım canım düşüncelerimizede
Gizmolata Zeynepplt63 ben hamileyim eşim kardeş ne zaman yapıcaz diyor😂 canım erkekler böyle ama bizim çok uzun seneler olmamıştı bunu çok istedik bende buna sağlık versin Allah diyorum ikinciyi istemiyorum. Senin istemende çok önemli bebek yani bu koltuk almıyoruz eve. Yaşınız gençse biraz daha müsade isteyin güzelce konuşup anlatınca hak verir bence. Ben şahsen sadece kocam istiyor diye bebek yapmam
Zeynepplt63 Gizmolata ayy maşallah canim siz 6ciyi daha getirirssinz aynen erkekler oyle kendileri bakmiyorlar dogurmuyor herhesy bizde ve bn daha yaşim 18
Mom72626 Zeynepplt63 önemli olan senin istemen canım. Eşim de çok istiyordu 19 aylık kızım var ben de olmaz demiyordum ama sıcakta bakmıyordum. bu ay 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim ben de eşimde havalara uçtuk. Ama çok destekçim eğer böyle olmasaydı ben de kabul etmezdim
Mom97 Zeynepplt63 yapma zaten habersiz . Daha kötü olur konusarak anlaşmaya calış illa da istiyorum diyorsa bi kendini dinle yapabilirim dersen deneyin 😊
Zeynepplt63 Gizmolata ayn canim bazilari diyo şimdi istemesem sonra olmaz korktum diyom şimdi olsun allahin gücüne gider
Zeynepplt63 Asyakuzusu ay bnde bundan krokuyom valla şimdi diyo korunmicam baaklım alah n zaman bizde nasip edecek allah tüm isteyenlere nasip etsin inş ve tüm hamilelere de bebişlerini kucagina almayı nasip etsin🙏