Pamugunannesi1 Rana-10 Maşallah canım 🤗 Göbek tam olarak ne zaman çıkıyor bilmiyorum ama bebek olabilir 😍
momof3 Pamugunannesi1 Benimki de bildiğin sivri Ya üstten şişiyor 2 hamileliğimde böyle bi şey görmedim 😂 16+0 olduk oğlumla 💙
Pamugunannesi1 momof3 Maşallah 😊 Alttan şişmesi vardı normal de gidip aynada bakmadım dün dikkatimi çekti dedim benim karnım sivri olucak çünkü öyle duruyor içerde ne şekil yatıyorsa beyefendi 🤣🤣 2 hamileliğin süprizlerle doldu desene 🤗🤗💙
Fatma7666 Pamugunannesi1 Benim de ilk bebeğim kuzum kimyasal oldular 3tane falan sonunda oldu şükür zor bir süreçti oldu çok şükür hem heyecan korku falan hepsi karışık bir durum 🥰
mothers_baby2021 Pamugunannesi1 bende 6.ayıma girdim .Daha yeni yeni belli ediyor kendini .Aman aman belli değil :) 22+4🥰🐣
Pamugunannesi1 mothers_baby2021 Maşallah 🤗 bende de öyle aman aman değil küçücük filiz gibi fırtlamış azcık 🤣
aannepandaa Pamugunannesi1 hiçç ama hiç durmuyor. 2 doktor takibindeyim. 2side diyor bu kız öok hareketli diye 🤣🤣
Pamugunannesi1 aannepandaa Benimki de durmuyor içerde kıpır kıpır doktor ne kadar oynak bişey bu dedi bana da 🤣 Benim de senin gibi nefesim gidecek galiba içerdeki kurtludan 🤭
Burcu4135 Selviinurr bende eylül annesiyim. Eşimle eylül de sevgili olmuştuk. Eylülde evlendik eylülde kızımız olacak. 😁
Pamugunannesi1 melisssas Yavaştan büyümeye başlar canım belki iç karnın geniştir böyle annelerimiz de var belki 20 Li haftalarda hemen göbüşün çıkacak 🤗🤗🤗
Kuzucccum Pamugunannesi1 merhabalar 🙋♀️😊 ben de 15+3 üm 59 ile hamıle kaldım bi kılo almışım sadece ama aldığımı hisetmyorum ben gobek desen yok gb aynıyım yanı eskiyle yavaştan çıkar ama büyüyüyoruz nasılsa 🥰🐥🤰
Pamugunannesi1 Kuzucccum Merhaba canım hoşgeldin 🤗 yavaş yavaş olacak herşey kilo aldığımı bende fark etmiyorum ama bu minnaklar içimizde büyüyor❤️
Kuzucccum Pamugunannesi1 hosbulduk kuzum 😘 evet büyüyor olmaları çok heyecanlı yanı mutlu oluyor ınsan ıns sağlıklı olurlar hep 🙏😍 böyle göbişiii sevıyorum arada annnem dıyeee 🤰🥰
Pamugunannesi1 Kuzucccum Evet mutluluk sebebi 😍 İnşallah canım sağlıkla doğsun büyüsünler 🤗 bende annesinin dallıklısı diye seviyorum 🤣
Mom97 Pamugunannesi1 ikinciler fena oluyo derler hep bakalım olcakmı benim kız zaten cadı onun bi tık üstünü düşünemiyorum 😅