Pamugunannesi1 Fatma7666 Trendyolda biiiiir sürü şey favoriledim bir çok siteye girdim bebek kıyafetleri için öyle güzeller kiiiiii çokçok alasım kocamın kartını patlatasım var 🤣
Fatma7666 Pamugunannesi1 Sorma vallahi hele ben🥰🥰Bebek için ne kadar güzel şeyler yapmışlar yaaa içim gidiyor vallahi ilk bebişiniz mi sizin ?🥰
Pamugunannesi1 EsraEylul24 Canım ağır kaldırmamaya çalış poşet olsa bile hareketlerine yatıp kalkmana ani hareket yapmamaya dikkat et yat dinlen bir iş yapma Allah’ın izniyle bişey olmaz inşallah 🙏🏻
EsraEylul24 Pamugunannesi1 ağrı beni korkutuyor şuan çok ağrı var insalh sabah geçer teşk ederim ♥️ cvp verdiğin için
Pamugunannesi1 EsraEylul24 Çok ağrın olursa doktorun yanına mutlaka git kontrol etsinler leke geliyor mu ona bak ilk başlarda yerleşme ağrısı oluyor adet sancısı gibi senin ki biraz daha fazla gibi galiba canım yanılmıyorsam
EsraEylul24 Pamugunannesi1 leke yok ama ağrı saat beşten beri devam ediyor yarın gideceğim duramam bu şekilde inslah Allah’ım onu bana bağışlar 😔🤲
Pamugunannesi1 EsraEylul24 Bekleme canım istersen acile git orda doktorunu aralar bi muayene ederler seni Allah yardımcın olsun canım 🙏🏻
Zleyha EsraEylul24 canım dert etme o bendede oldu kasık agrisi bebek rahme yerleşmeye çalistigi için oluyomus hatta 4gun falan surdu bende kanaman faln yoksa rahat ol
Pamugunannesi1 Zleyha İlkten yanlar genişliyormuş ama benim yanlar değil göbek genişledi 🤣 Sağlıkla gelsin canım 😍
Pamugunannesi1 Busubusra Tüh ya inşallah en kısa sürede biter ilaç verdi mi doktorun işe yaramadı mı hiç
ThsnGmz16 Ilk 3 ay gaz oluyor göbek değil sonrasında çıkıyor ama 😊 19+4 yeni yeni cıktı önceden de vardı fakat gazmis🤣
Pamugunannesi1 ThsnGmz16 İlk başlarda en büyük dert gaz ilkten iyidi sonra zorladı bende de baya gaz vardı ama çok şükür gazı bıraktık bebek göbeği bu 🤣 Maşallah canım sağlıkla gelsin bebeğin ❤️
Pamugunannesi1 Zleyha inşallah canım 🙏🏻Tesettürlü olmasam atıcam göbeğimi gerçi sanki erkek mi var burda ama çekiniyorum 🤣böyle göbek deliğimin orası böyle şiş ama değişik Ya anlatamam onu 😀