Pamugunannesi1 Buseninannesi_21 Ne kadar mucizevi bişey değil mi ? Küçücük bir yerde bir can büyüyor onu hissediyorsun seviyorsun ve sana karşılık veriyor ❤️ Sağlıkla gelsin canım 🙏🏻
Buseninannesi_21 Pamugunannesi1 Amin cümlemizinkini bagislasin canim 🙇♀️ birde tekmesini yesem dahada mutlu olucam da 😀
Morvy Pamugunannesi1 aynen 20. haftalarda artık dışardan belli olur sanırım☺️Hepimizin bebişi sağlıkla gelsin inşallah🙏🏻
aannepandaa Pamugunannesi1 22.haftaya kadar gaz göbeği gibi bişeydi. Şuan 36+1 oldum. Kimse inanmıyor. Bu şekliyle bile harelette zorlanıyorum. Daha büyğk olanlar nasıl yapuyorrr..
Pamugunannesi1 aannepandaa Maşallah canım 🙏🏻 Allah veriyor sabrını öyle böyle geçiyor zaman ikiz anneleri var bir de onlar napsın 🤗 Sağlıkla gelsin de bugünler mutlu olduğumuz anı gibi kalıcak ❤️
Pamugunannesi1 Buseninannesi_21 Ooo güzel tekme atar yakındır ayak izini göstersin bi de tamam 😄 içinde kıpırdayan kelebek Allahım Allahım 😍
Patatesim Pamugunannesi1 dar tişorrt😂😂 paltolanlarım valla olmuyor banada ya bol olanları giymeye basladik😂 bide eylül ayı ne bilim korkuyorum da dogumdan sanki 1 ay varmısş gibiiii
Pamugunannesi1 Patatesim Orası senin burası benim bakınıyorum kendime pijama 🤣 Yok kız daha var kendini korkutma bende korkuyorum doğumdan ama Allah gücünü veriyor vermese bize anneliği bahşetmezdi kurban olduğum ❤️
Minik_kalplim_ Pamugunannesi1 aaa bizde aynı 🙋🏻♀️ Yarın geceyi bekliyorum 14 olmak için 😂😂 ama bizd doktorumuz cinsiyet söylemedi yanılma olur diye 😖
Pamugunannesi1 Minik_kalplim_ Allahım Eylül annesi buldum gene 😍😍😍 16 hafta kesinleşiyor canım ona göre alırsın kıyafetlerini eğer gösterirse cinsiyetini 🤗🤗 Bizde 16 beklicektik sabırsız hemen gösterdi 🤣
Pamugunannesi1 aannepandaa Aynen canım buna da şükür 🙏🏻 Yerinden kalkamıyor musun böyle hareket etsen yürümeye çalışsan tıkanıyor musun hemen
Pamugunannesi1 Vicdan Maşallah canım sağlıkla gelsin 🙏🏻 İkinci gebeliklerde hemen çıkıyor gördüğüm kadarıyla burdaki bazı annelerin ikinci hamilelikleri baya belli olduğunu söylüyorlar 🤗
aannepandaa Pamugunannesi1 hareket ediyorum tabi hatta çok hareketliyim ama bazen yatarken birden nefrsim kesiliyor. Otururken felan. Normal sğreçler aslında da işte son zamanlarda tükenen sbırla böyle oluyor. Niden bi sıcak basıyor ne var ne yok çıkarıyorum mesela
Vicdan Pamugunannesi1 ikinci hamilelikte daha erken bebeyin hareketlerini hisedebiliyormuşsun acaba kaçıncı haftada hisedebilirim
Pamugunannesi1 Minik_kalplim_ Yazarsın bana da merak ettim postuna denk gelirsem inşallah okurum canım mutlulukla 🤗❤️