Pamugunannesi1 Selviinurr Evet ya Eylül çok güzel bir ay bence bende Eylül ayını seviyorum hayırlısıyla kucağımıza alınca işte o zaman tamam olucak ❤️
OzgeAlya Pamugunannesi1 neler denedim neler 🤭 bu tezi de çürütmüş oldum ise yaramıyor hiçbir şey 😅 siz ne kadarlık hamilesiniz 💕
Pamugunannesi1 OzgeAlya Tezler çürümek için vardır 🤣🤣 13+6 canım 12 den sonra 14 olcaz valla ne çabuk geçiyor zaman 🥲🥲
Pamugunannesi1 metehaninannesiii Benim ki öyle kıpır kıpır ki içerde tepiniyor resmen oynak çocuk kontrolde hep eli ayağı durmuyor 😄 Kurban olurum Ya el sallıyor minicik parmaklarını ısırırım ben onun 😍 Hayırlısı olsun kuzum sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Pamugunannesi1 metehaninannesiii Babası keser sapı gibi dedi ay gülmekten öldüm 🤣🤣🤣 dalga geçme çocuğumla diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Dspn Pamugunannesi1 yok 2.ci 1. Cinsinde dusuk yaptım 3 aylıkken ondan kalan bı gobusuk vardı 😅Valla hayırlıysa atlatırım insallah🙏🙏su ıctım mı millet yemek yiyince kusar ben de su içince
Pamugunannesi1 Dspn Başın sağolsun canım Allah o meleğin ömrünü bu yavruna versin ❤️ İnşallah atlatırsın dikkat et kendine 😌 Bende su içince çok kustum ama içmeye çalış çünkü kusunca miden sıvısız kalıyor bu yüzden çok serum yedim ben çok dikkat et 🙏🏻
Busubusra Selaamm ☺️ Bende 13+4 üm. Göbekli biriydim ama çok hafif bir kendini belli ediyor miniğim ☺️ Geçen hafta kontrolüm vardı doktor cinsiyet için erken diyerek hiç yorum yapmadı. Artık 1 ay sonra öğreneceğiz ☺️ Kusmalar tam gaz devam hiç azalma yok 🥲
Pamugunannesi1 Busubusra Maşallah canım 🙏🏻 İnşallah kontrole gittiğinde annesine gösterir miniğin 🤗 İlk günkü gibi mi kusmaların azalma olmadı mı hiç
Pamugunannesi1 [silindi] Olsun nolcak bebek doğduğu zaman azıcık kilo kalıyor onu da çocuğun peşinde koşarken büyütürken gidiyor kilolar kalıcı bişey değil ki hiç öyle düşünme korkma ❤️
Pamugunannesi1 Mom97 60 kg hamile kaldım canım ilk başta çok kusmam oldu 56 kg sonra 53 kg düştüm az önce tartıldım 54.30 kg gösterdi böyle böyle büyücez 🤗 Çıkar annesi ben burdayım der sonra tekmeler atmaya başlar küçücük ayağıyla 😍😍
Dspn Pamugunannesi1 sagol cnm Allah razı olsun gelecek bebısım yerını doldurur insşallah 🙏elımden geldıkce ıcıyorum mılet yemekten kusar ben de sudan😅😂
leyla0821 merhaba kızlar benim de 18 +3 yeni yeni cıkmaya başladı göbek :)) yeni yeni kıpırrılarını hissediyorım
Pamugunannesi1 leyla0821 Merhaba canım hoşgeldin 🤗 Maşallah bizde o güzel kıpırdamaları hissedeceğimiz günleri bekliyoruz ❤️ Sağlıkla gelsin minik yavrun 🙏🏻
YuvarlanamayanPandaa Pamugunannesi1 şimdi benim 2 hamileliğim daha 10 haftalıgız ama ben olan göbeğimi bebeğim diye seviyorum bence yanı orda bir yerde sonuçta 😂😂
Pamugunannesi1 YuvarlanamayanPandaa Sevgini hissetmesi önemli sonuçta normal karnınız olsada orada içimizde büyüyen çocuk❤️ 🤭