Pamugunannesi1 13+6 haftalığım minik minik göbeğim büyümeye başladı sivri olacak gibi erkek annesiyim 54.30 kiloyum💙😅Sizin nasıl güzel anneler ❤️
Selviinurr metehaninannesiii Pamugunannesi1 Bende sizlerle aynıyım ama bende daha göbek falan yok🙈 çok az bisey var onu da ben kendim farkına varıyorum dışarıdan başkası farkedemiyor
Saripapatyam1 Pamugunannesi1 12 haftalığız bizde zaten göbekli biriydim ama çıktı göbeğim biraz 2. Gebelikte daha çabuk çıkıyor😂
Pamugunannesi1 Selviinurr Aynımıyııız Eylül annesi biz ❤️Bende karnıma baktığımda belli oluyor benim de öyle yok anca üstümü değişirken senin götünü yerim napıyorsun annesinin dallıklısı diyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
Pamugunannesi1 Saripapatyam1 İkincisi daha mı erken oluyor bizde görelim birincisini doğurduktan sonra bakalım ikincisi nasıl oluyor 😅
Dspn Saripapatyam1 😂😅gobek insanı maf edıyor benım daha 8.5 gunlıgum 4 aylık bebek var gıbi bıdıe su icince cıkyor daha su içince ben kusuyorum ha 😏
Ebru_tk Saripapatyam1 ya ben de göbekliyim anlamıyorum ne kadar büyüyor 😢 siz nasıl yaptınız? Hissetmeniz geç oldu mu hareketleri
Pamugunannesi1 Uerdem Kız bizimde gözle görülür bişey yoktu ki diyorum Ya üstümü değişirken minnacık orda ben varım diyor anca böyle açıp göstermem lazım hamileyim diye 🤣 İlerleyen zamanlarda penguen olucaz yerimmmm❤️ 🤰🏻
Pamugunannesi1 metehaninannesiii Aşk yaşıyorum çocuğumla 😍 evet kuzum 12+4 de öğrendik oğlum bekletmedi bizi oynak çocuk 🤣
Pamugunannesi1 irorkay Evet bazen öyle olabiliyormuş bende yeni fark ettim göbeğimin çıkmaya başladığını 🤗
Selviinurr Pamugunannesi1 aynen canım 13+5 artık 14e doğru yol aldık desek daha doğru olur. Eylül ayı benim için hep bir başlangıçtı şimdi minigimizle inşallah en güzel başlangıç olacak 🙏😇
Fatili Pamugunannesi1 Ayni ben 😂😂cinsiyeti belli değil ama erkek hissediyorum sürekli onunla erkekmis gibi konuşuyorum😂😂
Pamugunannesi1 mer2- Biranda çıkar kuzum o zaman senin minnak iç karnın geniştir belki bazı anne adaylarının öyle oluyor burda çok okudum biranda çıkıyor😘
metehaninannesiii Pamugunannesi1 oyy maşallah bizim doktorumuz da %80 erkeğe benziyor dedi 1 ay sonra tekrar gidecem o zaman kesin söylerim demişti ❤
Eylulannesiii1 Pamugunannesi1 biz 13+6 da kontrole gittik ve doktor ne bişey diyemicem simdi dedi öğrenemedik 🙄
[silindi] 14+0 😊 3 5 gündür dar giydigimde artik varlığı belli😊 2. Gebelik ilki coook gec belli olmuştu
Pamugunannesi1 [silindi] Bir Eylül annesi daha 😍 2 gün var aramızda 😌 Evet 2 gebelikte erken çıkıyormuş göbekler çıksın çok güzel oluyor ben bayılıyorum böyle göbeği büyük olup paytak paytak yürüyen hamileleriiii 😍