cansucansu0 Mardinde olanlar yardımcı olabilir mi şırnaktayım. Detaylı ultrason için perinatalog arıyorum riskli gebeyim…
Sedaimm cansucansu0 midyatta ahmet büyük , cizrede cengiz çoksüer, şimdi idile de bir doktor klinik açtı ama doğum için memlekete geldiğim için bilgim yok😀 çevre illerdeki çoğu doktoru biliyorum
Glbnpk cansucansu0 ben de Mardin’deyim. Takibimi Diyarbakır’da yaptırıyorum. Detaylıya Diyarbakır’da Ece Öcal’a gittim. Çok memnun kaldım.
Mzgnormann cansucansu0 Mardin parka gidiyorum hiç biri iyi değil salak hepsi cihanpola git kızıltepede Enes bil instagramda bak hesabına o çok iyi
Sedaimm cansucansu0 urfaya da gidebilirsin ben ilk 5 ay urfaya gittim , cizredeki doktorun kliniği filan biraz eski midyattaki gayet güzel bi araştır arama kısmına yaz bakalım
cansucansu0 Ben şuan midyatta esra potaya gidiyorum şuanlık memnunum 17.haftamdayım başından beri ona gidiyorum ama riskli olduğum için içimde hep bi şüphe korku var. Detaylı zamanı yaklaştı kafam allak bullak😅
Aysenur80 cansucansu0 cihanpol Enes bil hocayı öneririm benimde başından beri hep riskli gebeligim vardı 28 haftalıkken suyum azaldı bana verdiği diyet ve tavsiyelerle suyumu normale döndürdü çok memnunum tavsiye ederim
bankaci26 cansucansu0 valla dokyor konusundw bişey diyemicrö ama detaylı için diyrbakırda ece öçala gittim çok çok memnun kaldım
Minitontik cansucansu0 ya mardinde devlet hastanesinde barış bey vardı. Barış boza. Harika bi doktordu harikaa. Dün öğrendim ki tayini çıkmış. Şuan mardinde ne yazıkki yok bence diyarbakıra falan gidin🤦🏻♀️
Cennet40 cansucansu0 bende 29. Haftama kadar Mardin’de Mehmet emin beye muayene oldum. Doğum için şuan İstanbul’dayım. Detaylı ultrason için 2 yer önermişti. Mardin devlet hastanesinde Barış hoca ben ona gitmiştim. Diyordu tayin istedim diye demekki gitmiş. İkinci yer olarak Diyarbakır’da var demişti doktorum başka yakında bir yer söylemedi.
cansucansu0 buiyimi bilmiyorum henüz karar veremedim midyatta esra pota ya gidiyorum takipler için büyük ihtimalle ona gidicem ama diyarbakırda ece öcal varmış onu çok iyi diye duydum