Lutfiye12345 Nesliii06 ay inşallah ya çok teşekkür ederim kan verip tekrar baktiricam aradan zaman geçsin birzz🙏🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧡
Dmndmn melekanesi bu değerlerin başında zaten 0 yazmıyor ki 😟 Ama iki gün ara ile de bu kadar artar mı ki bu değer anlayamadım 😳
Hakikitosunpasa Lutfiye12345 değerin kac oldu suan? Evet 5 üstü olması lazım eğer erken kan verdiysen 0 lı cıkması normaldir
Lutfiye12345 Hakikitosunpasa değerim ilk kan verdiğimde pazartesi günü 0.04 tü cuma günü tekrar verdim 0.87 oldu
Mucizem31 melekanesi canım şimdi Google’den bhcg hesaplama robotuna yazdım bu iki değeri üsttekine 3 haftalık hamilesiniz diyor alttakine 4 haftalık hamilesiniz diyor. Ben kendime de bakmıştım hep uyumluydu. Ama arkadaşınız hamile değil evet
melekanesi Mucizem31 Üsteki 3 alttaki 4 diyince uyumsuzluk olduğu için kötüye yordum bir an. Teşekkür ederim canım.insallah. Sen kaç haftaliksin?
Mucizem31 melekanesi hayır tabi ki canım üsteki değerle alttaki değerin arasında sadece 1 hafta fark var 😊 yani ilerlemişsin. Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin. Bende 10+2 ilk benimde
melekanesi Mucizem31 amin canım. Allah razı olsun. İnşallah kuzum sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah.