Ebru008 Kızlar çok kötüyüm 11 haftalık hamileyim 1 haftadir burun tıkanıklığı yaşıyorum iladin kullandım ama oda zararlı deniz suyu aldım fayda etmiyor hamilelikte tıkanıklık olabiliyormuş sizin de hamilelikte oldumu
Bade1 Ebru008 30 haftadayım hala oluyor https://images.app.goo.gl/tkeM73JKBXYD3WRk8 bebege zarar vermiycek tamamen doğal birşey ve birtek bununla açılıyor burnum. İsterseniz deneyin basından beri bunu kullanıyorum ben.
Nslhnkr Ebru008 hamilelikten kaynaklıd. Burun mukozu yani ödem olarak geçiyormuş. Ben cok az vicks srüyorum burnuma. Birde Kalorifer peteklerine nemli bez koyun
Ysfnannesi Ebru008 soganı kabuklu halde 2 ye bölüp karanfil batırın 4 5 adet basucunuza bırakın kokusundan rahatsız olmayacaksanz tabi :) rahatlatıyo yada yakaya damlatılan mentolden damlatn yakanıza
Selly Ebru008 benimde aynı şekilde burnum tamamen tıkalı doktor da bana okyanus suyu olan bir sprey almamı söyledi ama pek fayda etmiyor 🤷🤷 başka bişey kullanmıyorum açıkçası zararlı diye 🤦
Berfin3 Yaaa bende 16 haftadayim basindan beri burun tıkanıklığı beni mahvetti nefes alamıyorum ne gece ne gündüz. Bende alerjik astım var geceleri allerset içiyorum bitane doktor kontrolünde o rahatlatiyor beni biraz.
Ozge98 Ebru008 ben 24.haftamdayım başından beri devam ediyor maalesef geceleri zor uyuyorum çareyi buhar makinesinde buldum uyumadan 1 saat önce yatağımın başında çalıştırıyorum oda nemlenmiş oluyor öyle biraz rahat ediyorum
Semablak92 Ebru008 bende de oluyor 15. Haftadayım ve inanılmaz tıkanıyor özellikle soğuk havalarda daha çok bastırıyor