Piyorida Kızlar bütçe ye göre uygun Ve güzel Özel Hastane arayışındayız..Yardımcı olur musunuz..memnun kaldıklarınız nereler?
Zeliiiss Piyorida sincan lokman hekim muayene ücreti 100 tl Prof. Olursa 150 tl oluyor eğer eşiniz türk silahlı kuvvetlerine bağlı çalışıyorsa kartını gösterip yarı yarıya ödeme yapıyorsunuz. Örneğin 100 yerine 50 150 yerine 75 tl ödüyorsunuz
Dilara0638 Bizde aynı şekilde arayış içerisindeyiz bi kaç tanede özel hastaneyle görüştük ama bakalım
balkiz12 Ben Ankara Etlik Lokman Hekim hastanesine doc dr Hatice Çelik var ona gidiyorum gayet memnunum ben yılbaşından önce 5750 almıştım doğum paketi şuan yılbaşından sonra 6.500 civarymş sanırım muayenelerde 150 TL
Dilara0638 Zeliiiss benim eşim askeri personel eryamanda oturuyoruz sincan bize yakın zaten gitmeyi düşünebilirim hastane nasıl sizce tavsiye eder misiniz? Bide doğum paketi vs var mıydı bilginiz var mı ?
Yldzmrv Zeliiiss merhb Eşim askeri personel ve böyle bi sistem olup olmadını araştırıyordum sizin yazınızı gördüm teşekkür ederim ☺️
Bebisininannesi1202 Dilara0638 ben sincan koru mahru hocaya gidiyorum gayet memnunum 5500tl doğum paketi orayıda düşünebilirsiniz
Zeliiiss Dilara0638 doğum paketi hakkında bilgim yok ama hastane güzel ilgililer. Ben gittim memnun kaldım doktorlar sen istemeden telefon numarasını veriyor bir şey olursa hemen yaz falan diye. İki doktora gittim ikiside öyle yaptı yani ilgilendi ler memnun kaldım ben
Dilara0638 Bebisininannesi1202 fiyat olarak uygun görünüyor peki neler dahil bu pakete kısaca bilgi verebilir misiniz ?
Bebisininannesi1202 Piyorida bilmiyorum ama arayıp sorabilirsiniz bir saate dönüş yapıyorlar bilgi veriyorlar
Znrr Piyorida biz doğum paketi aldık 11.900₺ her şey dahil Allah ın izniyle aksi bi durum olmazsa hiç ücret ödemeden çıkarız hastaneden. Sadece muayene ücreti ise 525₺