Linam6868 Askiletotomsu Instagram yine çökmüştü wp de herhalde askerler şehit olmuştu Allah korusun yine öyle birşey olmaz insaAllah
Askiletotomsu Linam6868 belli oldu merkez Bankası başkanıni değiştirmiş ve İstanbul sözleşmesini feshetmis birisi !!!!
Linam6868 Hahahh12 Rabbim eşini ve tüm askerlerimizi korusun insaAllah ayaklarına taş gözlerine yaş degdirmesin😔
Linam6868 Betuldoksan Benim de 2 yaşına girecek kızım var 24 haftalık hamileyim korktum valla Allah korusun hepimizi
Betuldoksan Linam6868 amin internetten baktım şimdi dünya genelinde böyle sorun varmış ve yurt dışından kaynaklanıyormuş çökme sebebi iyi düşünelim iyi olsun herşey
_sumeyyebedir7_ Linam6868 maç var ya arkadaşlar eşimin arkadaşları şey yazmışlar şike yapılmış ortalık karışmasın diye belli müddet kapatılmış o yüzden gitti şuan kullanıyor 🥰
Hatice11 Linam6868 benimde aynı sekilde oldu yarım saattir uygulamayı silip yükledim kac defa yeni düzeldi hesabıma bile giris yapamıyodum hata veriyodu 🤔🙄
Betuldoksan Minik_kalplim_ son dakika amerika başkanı pirine hakaret etmiş bu yüzden de amerika ve rusya birbirine girmiş o yüzden internetler çökmüş