Kucukmucize İyi akşamlar anneler.Sade soda içemiyorum hiç içine biraz limon sıkıp içsem birşey olur mu bilgisi olan var mi?
Dilara0638 Kucukmucize limon sıkmanızda yada aroma vermesi için başka meyve koymanızda sakınca yok bence kendinden meyveli olanlar yararlı değil ama bu şekilde bişey olmaz
Asyakuzusu Kucukmucize Canım maden suyu. Soda zatwn yasak. Günde 2 tane içebilirsin. Magnezyum destekleyici. Doktorlar zaten tavsiye ediyo. Doğal yoldan megnezyum maden suyu ve muz
058elf Kucukmucize canım bende maden suyunu içemezdm ilk başlarda limon falan sıkarak alıştım, yarım çay bardağı bi çay bardağı derken alıştım şimdi günde iki üç tane bile içerim😂
Kucukmucize elediyebiri anladım canım doktorum meyveli soda olmaz sade demişti içemiyorum sormaydım unuttum teşekkür ederim 😊
elediyebiri Kucukmucize meyveli Soda icindeki seker oranindan demistir kesin. Ama Sade Soda ve limon zaten Normalde de Cok tavsiye ediliyor.
momtobe8 Kucukmucize ben hiç birşey yiyip içemiyorum, ama sodanın içine yarım veya bir limon sıkıp içiyorum hemen hemen hergün, iyi geldi bana. Hatta içine arada yeşil ekma, çilek vs de atıyorum. Valla su niyetine iyi oluyor.
ikizcanlarim2021 Doğal maden suyu faydalı olduğu söyleniliyor canım bende 2 günde bir tüketiyorum içine limon damlatıp
ikizcanlarim2021 Kucukmucize öyle yap kuzum 2 günde bir iç sende limonu damlatıp ☺️ Kaç haftalıksınız