ozgef Kızlar Lierac çatlak kremi kullanan var mı ? Ben kullanıyorum karnım resmen kuruyup pul pul soyuluyor. Böyle olan var mı acaba? Benim cildime mi iyi gelmedi acaba
Hemsireanne1 ozgef bana hiç öyle yapmadı ama ben önce bio oil sürüp 5 10 dk sonra emilince lierac sürüyorum belki o yüzden çok memnunum 33 haftamdayım
nergiz__ ozgef ben kullanıyorum krem biraz kuruyunca dokunmaya devam ederseniz pul pul kalkıyo sizde bi sorun yok
Dunyyam Bende 1 haftadir kullaniyorum soylemek icin çok erken ama bende simdilik bi yan etki gostermedi.
nurdane3504 ozgef bende kullanıyorum ama hiç bı yan etki olmadı öyle kuruluk gibi 23üm henüz çatlama yok
Gulsah94 Mutlumklnc öncesinde bişey sürüyo musınuz siz bide me zaman başladınız acaba. Benim vücudum çatlamaya çok müsaitte
Mutlumklnc Gulsah94 ben sadece lierac kullandım ama 12. Haftadan itibaren kullanıyorum her gün özellikle duştan sonra biraz daha fazla kullandım. Çok şükür hiç çatlağım olmadı kızımında geleceği yok hala doğumu bekliyorum 🥰
Mutlumklnc ozgef hemen giymiyorum iyice teminin çekmesini bekliyorum masaj yaparak sürüyorum sonra giyiniyorum sadece karnıma değil göğüslerime ve kalçamada kullanıyorum