Yenibirannee Kizlar ben 17. Haftamdayim ve doktorumu değiştirmek istiyorum bağcılar medipol hastanesine giden var mi acaba muayene ve normal-sezeryan dogum fiyatlari ne kadar acaba? Ve gidip memnun kaldığınız soruları cevaplayan bildiğiniz doktor var mi ??
Pnrmcht53 Yenibirannee Nagihan Kaya doktorumdu 270 TL muayene 3800 normal doğum 5200 sezeryan ama ben Doğuna gittiğimde mesaide değildi ve extradan çağırmak 1800 tlydi bende çağırmadım nöbetçi doktor vardı Elif Çiler Eren çok tatlı bi doktordu çok memnun kaldım kesinlikle ya Nagihan hanıma yada Elif hanıma gidin memnun kalkacaksınız.Hastane çok güzel çok memnun kaldım bidaha olsa orda yaparım sezeryan oldum toplam 7000 TL ödedik hastaneye. Exstra şeyler çıktı ve hemşireler ebeler çok ilgili
Kubradeniz Yenibirannee ben de duygu Işıl gencere gidiyorum çok memnunum. Siz sormadan her şeyi anlatıyor çok ilgili.Ücretler Nagihan Kaya ile aynı.
Pnrmcht53 Yenibirannee İki doktordan da çok memnunum fakat Elif hanıma daha da ısındım araştırırsanız ne kadar iyi doktor olduğunu okursunuz zaten.İnşallah memnun kalırsınız siz de sağlıkla kucağınıza alın 💜
Cicekanne Bende ikinci doğumumda nöb olarak Elif hanıma denk geldim inanılmaz pozitif ve tatlı dilli biri oradaki hemen hemen bütün doktorları denedim diyebilirim Elif hanım çok farklı şimdi 24 haftalık hamileyim balından beri Elif hanımın takibindeyiz 🥰
Cicekanne Ya sancı odasına eş te girebiliyor mu birde odalar felan nasıl ben karşı binada yapmıştım ikinci kızımı orda eşimi almadılar sancı odasına
Pnrmcht53 Cicekanne Odaları çok güzel gayet temiz ben sancısız gittim direk odaya aldılar beni eşimde benimle kaldı nst falan odada bağlandı bana eşimde hep yanımdaydı.Ama doğumdan önce son haftalar nst çektirken eşimi almadılar