Msydn6 Rsvkgedk İlk gebeliğimde doktor kendi vermişti bu gebeliğimde yalnız ben istedim de verdi artık ağrılardan duramadım daha çok son aylar veriliyor kramp kasılmalar ve kemik ağrıları için bence faydalı kullanmak gerek 🌸
Asyakuzusu Rsvkgedk Evet. Büyük ihtiyaç. Ağrılarınız olacak illaki. Onları hafifletiyor. Erken doğum riskini ortadan kaldırıyor
Gmommysboy Bana vermediler demir kalsiyum vs de vermediler multivitamin sadece..öagmezyumu ben istedim geceleri bacaklarım agrıyor diye o zaman verdi
ikiponcik_annesi Ayy banada hiç doktor magnezyum kullan demedi benim vajinamda çok ağrı oluyo hele geceleri tuvalete kalktığım zaman kıt kıt sesler geliyo kullanmalımıyım acaba doktorada sormayı unuttum 🤔
Gmommysboy plakayerli 26yım bugun dr daydım ne kullanıosun dedi yine yeniden vitamin sadece arada magnezyum dedim elinde kan degerlerim vs var..depolarım sağlam sanırım gebelikten önce solgar multivitamin kullanıyordum degerlerim düşük çıkmadıkça da vermiyorlar sanırım halihazırda kullandığım vitaminde destekliyorsur tabii
plakayerli Gmommysboy benim de hiç düşük değil değerlerim ama yine de içmemiz lazım doğumdan sonra bile üç ay devam et dedi. Keşke siz sorup bi hatırlatsaydınız
Sofiyamagamedova Banada 30 haftaligimda verdi agrin varmj dedi benimde belim bacaklarim kotu magna yazdi ismi oyle baga iyi geldi o olmasa yuruyemiyirum hic gunde bir defa sabahlar dahada basqa hic birseg yok
Gmommysboy plakayerli ohoo kaç kez dedim kadın doğumcuyq ayrı aile hekimine ayrı yok vermiolar heves ediyorum ama yok😂
plakayerli prensimgeliyor valla biri burada yazmıştı beni rahatsız ediyodu kullanmadım hamileliğimin sonlarına doğru çok problem yaşadım siz ihmal etmeyin diye