busracekerr eebru- avakado bal domatesi aşırı tüketiyorum özellikle peynir zeytin yumurta bunlar stabil zaten aksamları meyve yemeye calısıyorum kivi çilek muz süt
Meyross Düşük tehlikesi nedeniyle yatıyorum bu yüzden kalkamadigim için çok kötü besleniyorum sabah sütümü içiyorum ama sonra simit kuru ekmek ne bulursam onu yiyorum sancilarla kendimi yatağa zor atıyorum annem bir geri geleydi iyiydik o zaman be kayinvalide aç bıraktı yeevruum 😁
Selocan59 Zasya valla benimde canım sadece domates patates istiyor başka hiç bişey canım istemiyor midem kalkıyor 🥴🥴 bizde 7 haftalığız daha
Serapugur Hamilelikte kakolu süt içen bir tek benmiyim acaba normal sütu asla midem almiyo bı zararı varmıdır😔
Sibel93 Serapugur vallahi canım ben normali arada içiyorum bazen de nesguikle tatlandırıyorum yoksa sade olarak her gün tüketmek midemi bulandırıyor kutu sütleri tüketiyorum ama organik aldığımı biraz zor tüketiyorum 😊
lily-11 Serapugur ben diyetisyene sordum bunu kakaolu süt şekerlidir dedi alıştırma kendini dedi. Hazırlarından bahsediyorum(: sütün için azcık kakao atıp içerseniz daha iyi olabilir ya da tarçın koyabilirsiniz. Ben son iki haftadır tek içimlik sütlerden alıyorum pipetle içtiğim içim midemi bulandırmıyor🌸
yasemin333 iremgun merhaba canım iyiyim çok şükür 🙏🏻35 olacağım yarın az kaldı ya nisan 15 gibi sezaryen günü alacağız erken gelme durumu olmazsa 25 günümüz kaldı şimdilik çok heyecanlıııı🤩 sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet erkek seninde herhalde var mı bir sıkıntınız ☺️
Sibel93 Hergün olmasa da iki güne bir yumurta kesnlkle tüketiyorum. Her gün düzenli olarak yoğurt, kuru yemiş, süt, avakado, çilek, elma ve ayva tüketiyorum şuan tiksindiğim bir yiyecek yok şükür inşallah da olmaz 😊🥰 8 haftadan çıktık 9 a gidiyoruz.
iremgun yasemin333 ben de iyiyim canım çok şükür🤲 yaa çok heycanlııı🥳🥳 sağlıkla gelsin inşallah canım. Evet erkek canım benim de🍀
lily-11 eebru- yumurtayı haşlanmış yiyin diyor doktor ve diyetisyenim ama ben her gün farklı şekilde pişiriyorum çok tiksindiğimde mesela omletin içine diğer malzemeleri çok koyuyorum yumurta kokmuyor öyle daha rahat yeniyor🌸
Iby ipek_94 bende 10 hafta ve hala et ve yeşil gıdalar dahil çoğu şeyi yiyemiyorum umarim böyle devam etmez
ipek_94 Iby ben giyemediğini için doktorum 12. Haftadan sonra vitamin verdi ama ilerleyen zamanlarda düzelir inşallah
eebru- Aras7676g ben de sudan geçiriyorum ama tabi pazardan alinan kadar çamurlu olmuyo daha kolay yıkanıyor
Gozde2019 Benim aşırı midem bulanıyor ilaç aldığım halde bulanıyor.. 6+5 haftalığım.. zaten doktorum söyledi Genelde 3-3.5 aydan snra bebeğe geçiyormuş ne yersek O yüzden ilk başlarda bu kadr çok düşünmemeye çalışıyorum yumurta peynir kasar tam buğday ekmeği salatalık suanlık en sevdiğim gıdalar oldu resmen..
Aras7676g eebru- pazardan alırsam eğer sirkeli suda beklet 1 saat sonra tek tek suyun altında yıka tertemiz 😀👶🏻🥰
1_minik OzgeAlya kefir içmek için her markayı denedim altınkılıç vb yok o bu meyveli vs iğrenç zaten en içilebilir ve tadı güzel olan Atatürk orman çiftliğinin ki ve Eker in küçük kefirleri…içermeyenler denerse bana hak verir…AOÇ maalesef Nevşehir’de olduğum için içemiyorum Ankara’da A101 lerde cam şişelerde satılabiliyor ama hemen bitiyor çok güzel …şimdi de Eker in küçük boyunu bulmaya çalışıyorum Migros’ta büyük boyu var ama büyük boylar hemen içilmediği için almak istemiyorum…küçük boy alır tek tek gün içinde içmek daha güzel taze….