Aselinannesi2 Kızlar 29+3 olduk bebeğimin kilosu 1364 gram dedi boyu 40 cm boyu haftasına göre iyi kilosu 28 haftalık ama sorun yok dedi sizin ne kadar kilonuz🥰
Msd26 Aselinannesi2 benimki ilk başlarda geriydi 12 13 te hep haftasıyla gitti ne kilolu ne zayıf en son gittiğimde ilk defa 28+4 de 1400 gr dedi ama ben ciddiye almıyorum pek kiloyu tahmini kilo söylüyorlar ultrasondan ultrasona değişiyor 200 300 gr fark olabiliyor sağlıklı olsunda bebişlerimiz.
Asya_2402 Aselinannesi2 29+3 günlük benim oğlusum.27. Haftada en son kontrole gittiğimizde 37 cm boy ,1070 Gr kilosu vardı.30 martta kontrolümüz bakalım,inşallah her şey yolundadır.
mrsbiyolog Aselinannesi2 29+0 gitmiştim usg 30+1 ile uyumluydu gerçi ama 1480 ge 42 cm dedi doktorumuz
Aselinannesi2 Busehnm acaba son haftalar mı kilo alıyor bende herseyi yiyorum kendim kilo almadım iki kilo aldım korkuyorum gecen ay suyum geldi erken gelebilir dedi ondan kilosu geride oluncada alıyor bazı doktorlar😞
Busehnm Aselinannesi2 8.aydan sonra hızlı kilo almaya başlıyor bebekler, yani gününden önce ne zaman doğarsa küçük olmus olacak zaten, sağlıklı olsun yeter ki erken doğum bile olsa kiloyu toparlar bebeginiz pozitif düşünün 😊
mom77 Aselinannesi2 bende 28+5 oldum 27+5 de gittim 1147 gr dı iyi dedi ne iri ne zayıf dedi doktorlar iyi dıyorsa sorun yok demektır 🙂☘️