Ciara93 Kızlar 32 hafta bebeğim 3,500 gr olmuş iyi mi sizce ? Biraz kilolu sanki ama doktorum çok iyi dedi sizden fikir alayım dedim 😂😂😂 (kendini tatmin etmeye çalışan anne postudur) 😬 😑😑😑😑
Sedacengiz Ciara93 Maşallah diyelim de nazar değmesin 😂 o hafta 2.500 bile zar zor oluyor şahsen ben 34 de gittim 2.300 😂 yaklaşık 1 kilo da alır desek 😂 hey Maşallah neyle beslediniz😂
ebruligunler Ciara93 ayyy maşallah biz 34 haftalığız 2300 kilomuz 😳 ve doktor 1 hafta önden gidiyor gelişimi dedi 🙈 sizin bebiş benimkindende tombişmiş 😍
Ciara93 Sedacengiz kız dalga geçiyorum yaa 🙈🙈 böyle post açan annelere lafım. Valla kızmasınlar da çok sıkıldım ben bu mevzudan ondan böyle bir başlık altında dile getiriyim dedim 😂 tamamen şaka 😝
Eliffff Ciara93 ayy bende nasıl ciddiye almışım😂😂😂 bebeğim önden gidiyo ben kilo almıyorum çok fitimcilere yaniii bu😂😂
Duruannesi Ciara93 ahahahaha😂😂😂 süper olmuş sinir oluyorum şu muhabbete sanki onunki kilolu o iyi anne biz kötü anneyiz😛😂😂😂😂
Ciara93 ebruligunler ay yanlış ifade etmişim kendimi valla 😂 kız dalga amaçlı yazdım 🙈🙈 yoksa 32 haftada 1900 gr dı 😂😂
Merve1996 Ciara93 bende masallah yazicaktim az kalsın sonradan çaktım mevzuyu😂 bende 33 ün basinda gittim 2300 kiloydu 😊
Ciara93 Sedacengiz hahaha 😂 yaa siz oturun öyle bak ben nasıl kilo aldırmışım bebeğime hıh çatlayın 😂😂😂
1987gokce Ciara93 yaaa dedim 32de 3500 40ta 7 kilo doğar çocuk 😂 Allah iyiliğini versin 😁 ya bende soruyorum kilo olayını çünkü normal doğum istiyoruz doktorumla çok kilo almaması için dua ediyorum 😟
Ciara93 ebruligunler önemli olan sağlık her zaman ☺️ Sağlıkla gelsinler de inşallah kilo sorun değil 🙏🙏😘
zehraannesi ay guldum valla altları okumadan direk yazcaktım kaldır postu nazar değmesin 🤣 hay masalh hay maşallah dedim ta ki asada mesajı okuyana kadar 🤣🤣🤣🤣 benim ki minnos 34 haftada 2kilo🤣🤣 dedm yarebbim neyle basliyo bu aneyler🤣
Ciara93 Eliffff yani biraz öyle oldu, kendi açtıkları posta yazıp kimseyi demorolize etmek istemediğim için ayrı bir posta kendimce değerlendirme yaptım 🙈😂😂
SenaBilgin Ciara93 hayır yani bebeğinin kilosu gayet normal ama kendini tatmin etmeye çalışıyolar 😄 Sinir oluyorum bende öylee kadınlara yaa resmen bebekleri karşılaştırıyolar herkesin bebeği kilolu olucak diye bişey mi var ..