SeherMertcanMehmed Kızlar 20+3 haftalık hamileyim ve 2,3 gündür su gibi şeffaf akıntım var tuvalete de çok sık gidiyorum. Böyle akıntı olması normalmidir lütfen yardımcı olun doktora gitmelimiyim. Bebeğin suyu olabilir diyorlar olabilirmii ? 😔
Elcnerdgn Su olsa akıntı demezsiniz demekki sulu akıntınız var bende 22haftalık hamileyim benimde hep akıntım var. Doktora dedim bazen kremsi bazen su gibi akıntım oluyor dedim rengini ve kokusunu sordu. Rengi Beyazsa korkma dedi koku da yoksa sıkıntı Yok dedi ama eğer kokuyosa sarıya dönükse mantar oluyormuş. Bi de sürekli idrara gidiyosan belki idrar enfeksiyonu olmuş olabilirsin onun icin doktora gidip idrar tahlili vermen lazım aynı sıkıntılar icin doktora gittim bende bana bunlar söylendi uygulandı. Eğer akıntın normal akıntıysa belki fitil verirler doktor bana fitil verebilirim istersen cok rahatsız oluyosan dedi ben kullanmadım fitil
SeherMertcanMehmed Elcnerdgn Sağol cnm bakalım biraz daha dikkat edeceğim çoğalırsa doktoruma giderim
DnHazrlklar Valla canım 22 haftadan beri aynı sıkıntım var akıntım su gibi çamaşırım ıslanıyor bazen su dökülmüş gibi her testi yaptırdım idrar kültür vajinal kültür sonuçlar temiz çıktı bebeğin suyuda gayet iyi çıkıyor doktor hamileliğe bağlı akıntı dedi hala devam ediyor 31. Haftamdayım sürekli çamaşır değiştiriyorum doğurana kadar böyle gidecek galiba
SeherMertcanMehmed DnHazrlklar Bende aynısı cnm ya günde belki 4 defa değiştiriyorum bakalım nasıl olucak 😞