BurcuP Ab1453 doktorum pembe veya kahverengi yapışkan sümüksü olur dedi ben de ne olur ne olmaz ayrıntılı tarif ettirdim ona göre hastaneye giderim diye.
eomeoni Merhaba! Ben de ilkkez bu sabah hafif sarı şeffaf jele benzer bir akıntı gördüm merak ediyordum nişan dedikleri bu mu acaba diye Hem yorumları bekleyip bilgi edineyim hem de üstte kalsın diye destek olayım
Ab1453 eomeoni bende de aynı şekilde geldi sarı jölemsi birşeydi 38. Haftamdayım nişan mı acaba diye merak ediyorum
Gulaysanu Ab1453 benım arastırdıgım kadarıyla sarı akıntı seklındede olabılıyormus ama bılemedım yınede
Ab1453 Bus45 o belli olmuyormuş erken doğum riski varsa önceden gelebilir normali tabi son 3 haftada gelmesi diyorlar
Ab1453 BurcuP bende pembelik yoktu işte ya genelde sizin dediginiz gibi diyorlar. Ama bu zamana kadar da böyle jölemsi birşey gelmemişti ondan bilemedim
Bus45 Ab1453 32 hafta da gelme gibi bişey olmaz mi çünkü çok baskı oluyor devamli tuvalete gidiyorum normal mi acaba
Ab1453 Bus45 sık tuvalete cıkmanız normal durum 32. Haftada :) nişan gelmesi doğumun başlayacağının habercisi sizin için erken, gelmemesi daha iyi olur:)
Ab1453 Ebruusimsekk bazı gebelerde nişan gelmiyormuş yada gözden kaçıyor kim bilir, tabi kese patlamayabiliyor su gelmeden sancı geliyor hastanede keseyi patlatıyorlar mesela
Ab1453 eomeoni gelen yorumlara göre nişanmış :) son 12 gün gösteriyor doğuma ama önce gelecek herhalde bizimkiler :)