Mom053 Didi6 bence gece daha çok erkek ismi gibi pek beğenmedim ama siz beğendiyseniz tabi koyabilirsiniz en azından anlamı belli
Brcklc @Nergisssss kesinlikle yanlış anlamayın başta affınıza sığınıyorum ama ben hep kedi ismi olarak duydum tabi karar sizin ama bana göre pek nebilim tuhaf geldi
Didemcet Nergisssss cinsiyetimiz belli değil ama kız olursa ismi gece olucak inşallah. Aylardır burda her isim postunun altına yazıyorum. GECE🖤
Gmommysboy Nergisssss aslında güzel ama bende kedilerde duyuyorum gece ismini hani su gri kediler var ya onlara koyuyorlar genelde
magnolia_ Nergisssss cok iyi bende cok istiyorum ama bakalim cikacakmi 3 isim oglum 3 isim esim 3 isim bn belirleyip kavanoza koyup ogluma cektircez ☺️Ama hepsi G ile baslamali bizde oyle bir takimti var hepimizin bas harfi G 😂 bakalim ilk yazacagim isim gece olcak
Geceyegunes Nergisssss benim oğlumun adı Aras gece çok severek koyduk ve kullanıyoruz bence çok güzel bir isim 😍
Geceyegunes Nergisssss kedi ismi falan diyenlere kulak tıkayın lütfen benim arkadaşımın kedisinin adı Münevver ozmn münevverde kedi ismi
fasafi Nergisssss İsimler hayata etki eder bir yönüyle. Gece de negatif bir his verir bu yüzden iyi düşünmenizi tavsiye ederim. ☺️ adıyla yaşasın tercih sizin, sevdiyseniz sizin için özel anlamı varsa neden olmasın.
cys Nergisssss çok farklı daha önce hiç duymadım ve neden olmasın ki 👍🏼 Sırf bu yüzden bile bence doğru karar 🌺 isim konusu içinizden ne geliyorsa anne baba olarak o olsun, fikir bile sormayın bence kimseye naçizane fikrim
mmavi Nergisssss sizin icinize sinmesi onemli tabi ama gece ismi biraz kasvetli bir isim sanki. Isminizin gece olmasini istermiydiniz? Karanligi animsatiyor algi olarak. Saglikla alin kucaginiza 🙏🏻