Denizin Bugün kontrole gittim canlarım bebeğin başı yukarda ayakları aşağıda bebek ters pozısyonda duruyor dedi doktor düzelen varmı ?
Kucukkedi Denizin daha cok erken bi haftasınız, benim 30.haftada makat gelişiydi, 32.den sonra baş aşağı pozisyona döndü
birprensesvebirprensannesi Denizin Çok normal bebek şuan hep dönüyor canım bende 20. Haftamda baş gelişti ama döner dedi 🤷 Şuan yani pozisyon önemli değil ki
2368 Denizin gördüğünü söylemiştir işte :) benim doktorumda bak kafası bu tarafta ayakları burda felan diye gösteriyo bekce bi sorun olmaz :) şuan bi sıkıntı olsaydı sizi aydınlatırdı zaten
Alperefet Denizin bana 36 ya kadar pozisyon söylememişti doktorum,belirtmek için söylemiştir önemi olduğundan değil yüz kere döner daha 🙃
Gull_94 Denizin sadece belırtme geregı duymustur bu pozısyonda duruyo dıye benım mutterpassımdada yazıyo bebek durusu makat gelısı dıye 25 tı ozaman bugun gıttım 29dayıx bas aasagı duruyo suan yanı sırf bılgı amaclı demstr yoksa doktrda bılıyo bunu demek ıcın erken bı haftdasanız😇
Serapveminikleri Denizin olmadı gereken cnm son aylar ve son haftalarda Dr baş aşağı bekliyor zaten ki böyle olması bence daha iyi 🥰benimkide 24 öyleydi ara ara düzelip gene aynı oluyor tekmelerinden anlıyorum
hgezgin Denizin endişe etmek için çok erken. O haftalarda çok dönüyor. Benim 29.haftamda doğum pozisyonu aldı. Gerçi alması birşeyi değiştirmedi. 8 nisanda sezeryan olacağım.
Denizin Çok tşk ederim canım arkadaşalarım , doktorda bebeğe bi zararı yok hareketlerini az hissedersin ve sana kasık ağrısı çok yapar dedi şeyinede çok baskı yapar ağrı yaptırır dedi