Omerhatice Sevgiavc bende bunu kullanıyorum canm ogluma gebeykende bunu kullanmıştım 😊diskida siyahlık yapabiliyor bilgin olsun oyle biseu olursa korkmana gerek yok 😊
Lulemom Hamileliğimden önce 6 ay kullandım güzel bi demir ilacı bence. Ben de bunu istedim doktorumdan ama başka yazdı bana.
Emel38 Lulemom güzel ilaç bu..bende kullandım değerlerim düzeldi.eczaci malesef başka marka vermiş bukez.biterse ondan alacağım yine..
kuselcin hamilelikten sonra da 3 ay kadar kullanılıyo vitamin damla ve kan ilacı yani bana sağlık ocagında ki ebem ve özelde ki doktorum öyle demişti
Sevgiavc mucizem721 mide bulantısı için akşam yatmadan önce iç bi arkadaşım bu şekilde kullandı çok memnun cnm
Sevgiavc Teşekkür ederim kızlar umarım bu yorumlardan sonra başlarım 😀 kapsülün içini açıp bakınca endişelenmedim değil 🙄
Hatice3590 Sevgiavc 12. haftadan beri kullanıyorum, şu an 25 haftalık. Öncesinde başka bir ilaç kullanıyordum fakat o kabızlık yapıyordu. Buna geçtim çok rahat ettim. Sabahları aç karna içiyorum.
Sevgiavc Hatice3590 folik asit e devam ediyorum ayrıca yan etkisi olur mu diye endişe ediyorum doktor devam dedi ama
Hatice3590 Sevgiavc Hiçbir yan etkisi olacağını düşünmüyorum, endişe etmeyin bence. Zaten doktorunuz da öyle demiş. İkisi de bebeğin sağlığı için gerekli 😊
_sumeyyebedir7_ Sevgiavc ben 1 ay kullandım mide bulantısı agrı yaptı doktorumla görüştüm içerik aynı ama daha hafif olanı verdi pembe bir hap midemi ağrıtmıyor daha iyi oldu