bltern1 Kalbinde sıkıntı oldu prematüre doğdu başka ilde kardiyoloji olan yenidoğan ünitesi arıyolar sevk etmek için nolur dua edin Allah rızası için lütfen ayetel kürsi okuyun dua edin lütfen
Gizem957 bltern1 okudum canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insallah kaç haftalık doğdu neden erken doğdu
bltern1 Safi Poncik48 Morvy Zeynep_03 Zeynep_03 Fundogan CerenCyln Ozlem1408 NefesDeniz Gull1906 Kucukkedi iremcany Meritmm Miracefem Minikoocum E-G-C Gizem957 Cerla duyguars12 Canlar güzel anneler Allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yavrularını korusun inşallah 🙏
Miracefem bltern1 okudum canım Allah im şifasını versin inşallah . Ne gibi bir sıkıntı oldu acaba kalbinde
NefesDeniz bltern1 Okudum Allahım kabul etsin inşallah🙏🏻 Bebeğine güven, sende hep dua et Rabbim ona nefes verdi inşallah annesi korkma hayata sıkı sıkı tutundu evladın hep olumlu düşün hep dilerim kısa sürede kavuşun birbirinize🌸
Ozlem1408 bltern1 bende okudum Allahım sifa versin insallah biran once saglicakla kavustursun sizi korktugunuza ugratmasin🤲